Laden...

Blog

 1. Nieuwe jeanswand: 10% korting op alle motorjeans! 11 t/m 20 april

  Nieuwe jeanswand: 10% korting op alle motorjeans! 11 t/m 20 april

  Zit stijlvol, comfortabel en beschermd op de motorfiets! In tegenstelling tot traditionele motorbroeken zien motorjeans eruit als gewone jeans, maar zijn vervaardigd uit slijtvast materiaal als kevlar en cordura. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor op de motor als voor dagelijks gebruik.

  Lees meer
 2. Beste headset voor op de motorfiets

  Beste headset voor op de motorfiets

  Blijf in contact met elkaar met een ingebouwde headset. Terwijl je voorheen alleen kon genieten van je eigen gedachten, het geluid van de motor en de wind, kun je nu ook genieten van functies zoals navigatiebegeleiding, Spotify, FM-radio en handsfree telefoongesprekken.

  Lees meer
 3. Gratis Sport Pakket bij een nieuwe Yamaha MT-10

  Gratis Sport Pakket bij een nieuwe Yamaha MT-10

  Op zoek naar adrenaline op twee wielen? De Yamaha MT-10 is allesbehalve standaard. Het is de ultieme Hyper Naked, ontworpen met de grensverleggende technologie van de R1 Superbike.

  Lees meer
 4. Honda CB125R: Nieuwe kleuren, nieuw scherm en nieuwe specificaties

  Honda CB125R: Nieuwe kleuren, nieuw scherm en nieuwe specificaties

  De Honda CB125R krijgt vier nieuwe kleurstellingen en een splinternieuw TFT-kleurenscherm. Ze voldoen nu ook aan de Euro5+ norm voor 2024. Ontdek hier welke kleuren je nu kunt bemachtigen en wat er nog meer veranderd is.

  Lees meer
 5. Paasweekend, korting op helmen en Kawasaki Promo Tour

  Paasweekend, korting op helmen en Kawasaki Promo Tour

  Het Paasweekend bij Goedhart Motoren wordt weer gezellig druk. We organiseren samen met Kawasaki de Promo Tour. Daarnaast bieden we korting op alle Kawasaki onderdelen, kleding en merchandise. Je profiteert ook van 10% korting op de nieuwe helmencollectie. Alle acties zijn ook online geldig!

  Lees meer
 6. De Ducati Multistrada Week

  De Ducati Multistrada Week

  Deze week is de Ducati Multistrada Week. Hier zetten wij het populaire model de Multistrada extra in het zonnetje. Van 18 tot 24 maart nodigen wij je uit om een proefrit op de Multistrada te komen maken en om te profiteren van een mooie actie.

  Lees meer
 7. De nieuwe 2024 Triumph Rocket 3 Storm

  De nieuwe 2024 Triumph Rocket 3 Storm

  Na twee decennia sinds de lancering van de baanbrekende Rocket III wordt nu een geheel nieuwe generatie Rocket gepresenteerd. Deze nieuwe versie biedt verbeterde prestaties, verfijnd stuurgedrag en een stoere uitstraling. Geïntroduceerd als de Rocket 3 Storm, benadrukt de naam de gespierde esthetiek en opwindende rijervaring van deze motorfiets.

  Lees meer
 8. Kawasaki Promo Tour 2024 | 29 maart t/m 1 april

  Kawasaki Promo Tour 2024 | 29 maart t/m 1 april

  Vrijblijvend proefrijden op de nieuwste Kawasaki modellen? Dat kun je vanaf 29 maar t/m 1 april doen bij Goedhart Motoren. Kawasaki trekt dit jaar weer door het land om jou kennis te laten maken met de nieuwste modellen. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Dus wil je op een leuke manier kennis komen maken met de nieuwste Kawasaki motoren? Reserveer dan online een vrijblijvende proefrit op het model naar keuze.

  Lees meer
 9. Yamaha Demo Ride Tour 2024

  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  Geheel kosteloos de nieuwste Yamaha modellen van 2024 uittesten? Dat kun je 25 augustus van 10:00 tot 17:00 bij ons komen doen. Dit jaar doen wij wederom mee aan de Yamaha Demo Ride Tour en daar kun jij van profiteren.

  Lees meer
 10. Triumph Tiger 1200 Serie Nieuwste Updates

  Triumph Tiger 1200 Serie Nieuwste Updates

  Triumph Motorcycles presenteert vol trots de Tiger 1200 serie van 2024, een hoogtepunt van innovatie en verfijning, met verbeterde functies die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Deze legendarische serie omvat de GT Pro, Rally Pro, GT Explorer en Rally Explorer modellen. Elk is ontworpen om te voldoen aan verschillende voorkeuren en terreinen.

  Lees meer