Laden...

Blog

 1. Uitslag trekking Mega Motor Markt 24 September 2023

  Uitslag trekking Mega Motor Markt 24 September 2023

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 2. Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Als motorliefhebber mag je de Mega Motor Markt van donderdag 21 september t/m zondag 24 september echt niet missen. Bekijk welke activiteiten we voor je in petto hebben!

  Lees meer
 3. Loterij en prijzen tijdens de Mega Motor Markt

  Loterij en prijzen tijdens de Mega Motor Markt

  Tijdens de Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m 24 september 2023 hebben we weer een grote Goedhart loterij gepland. Als ontvanger van de Goedhart krant ontvang je al een gratis lot ter waarde van €5,-. Loten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Loten kunnen elke dag van het evenement ingeleverd worden, op zondag 24 september om 16:45 is er een live trekking.

  Lees meer
 4. Mega Motor Markt 2023

  Mega Motor Markt 2023

  De zomervakantie is voorbij, maar wij zijn nog niet klaar! We sluiten dit seizoen af met een knallend festijn voor al onze klanten. Tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m zondag 24 september geniet je van mega kortingen, een spectaculaire loterij, horeca, muziek en leuke activiteiten.

  Lees meer
 5. Nieuwe 2024 Kawasaki Eliminator 500

  Nieuwe 2024 Kawasaki Eliminator 500

  Dat Kawasaki in 2024 met een nieuwe cruiser zou komen, was al bekend. Nu geeft Kawasaki meer details vrij over deze motor, die de naam Eliminator 500 meekrijgt met een unieke, eigen ontwerptaal. De machine wordt leverbaar als Eliminator 500 en Eliminator 500 SE.

  Lees meer
 6. Nieuwe Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

  Nieuwe Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

  Comfort en veelzijdigheid, geen compromissen: de Multistrada V4 S Grand Tour staat klaar om van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken.

  Lees meer
 7. Gehoorbescherming op de motor

  Gehoorbescherming op de motor

  Motoren en geluid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen overschrijdt het geluidsniveau bij motorrijden vaak de grens waarop gehoorschade kan ontstaan.

  Lees meer
 8. Nieuwe Kawasaki Ninja en Z EV

  Nieuwe Kawasaki Ninja en Z EV

  Kawasaki – een bedrijf met zeventig jaar ervaring in de ontwikkeling van hoogstaande motoren – luidt een nieuw tijdperk in met de onthulling van twee baanbrekende, batterij-aangedreven, emissievrije EV-machines. Deze EV’s onderstrepen Kawasaki’s "Go with Green Power" – strategie, zoals die op de EICMA-motorshow van 2022 is onthuld.

  Lees meer
 9. Honda CMX, NT & Africa Twin deals

  Honda CMX, NT & Africa Twin deals

  Profiteer van deze speciale Honda aanbiedingen tot 31 oktober 2023! Bij aankoop van verschillende modellen uit voorraad krijg je mooie deals, kortingen en extra's.

  Lees meer
 10. Nieuwe 2024 Kawasaki ninja 650

  Nieuwe 2024 Kawasaki ninja 650

  De Ninja 650 heeft een enorme populariteit verworven dankzij een geraffineerde combinatie van sportief rijplezier en alledaags rijgemak. Daarbij is de altijd scherp geprijsde Ninja 650 voorzien van de meest moderne features, zoals een TFT-dashboard met connectiviteit, LED-verlichting en Kawasaki Traction Control.

  Lees meer