Nieuwe jeanswand: 10% korting op alle motorjeans! 11 t/m 20 april

Zit stijlvol, comfortabel en beschermd op de motorfiets! In tegenstelling tot traditionele motorbroeken zien motorjeans eruit als gewone jeans, maar zijn vervaardigd uit slijtvast materiaal als kevlar en cordura. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor op de motor als voor dagelijks gebruik.

Ontdek onze nieuwe jeanswand, speciaal ontworpen voor jouw gemak. Verken onze nieuwste collectie van regular fits en tapered fits tot skinny modellen en vind de perfecte jeans die bij jou past. Weet je al wat je wil hebben? Shop dan online! Kies uit de beste motorjeans merken als: John Doe, Pando Moto, Rev'it en Richa.

Alle motorjeans zijn beschikbaar in uiteenlopende breedte en lengte maten. Motor- jeans en leggings zijn niet voor niets zo populair. Ze zijn namelijk:

  • Stijlvol, comfortabel en net zo slijtvast als een textiele motorbroek
  • Beschikbaar in veiligheidsklasse: A, AA en AAA
  • Verkrijgbaar in uiteenlopende breedte- en lengtematen
  • Lekker luchtig voor in de zomer


10_-korting-motorjeans.jpg

10% korting op motorjeans en leggings

Van 11 t/m 20 april ontvang je zowel online als in de winkel 10% korting op alle motorjeans en leggings! Pak je kans en profiteer van deze tijdelijke actie.

*De actie is geldig vanaf 11 t/m 20 april en alleen op de nieuwe collectie. Andere motorbroeken dan jeans of leggings zijn uitgesloten van de actie.

Waarom motorjeans?

Combineer een casual dagelijkse uitstraling met bescherming op de motorfiets. Motorjeans en motorleggings zijn een enorme rage. Zeg vaarwel tegen het constant omkleden op je werk van motorbroek naar normale spijkerbroeken. Met motorjeans kun je zo van de motor afstappen en doorgaan met je dagelijkse activiteit. Dit biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt in het dagelijks leven. Daarnaast bieden motorjeans en leggings je ook letterlijk meer flexibiliteit. De stof is vaak zo gemaakt dat hij erg comfortabel zit. Hierdoor blijf je bewegelijk tijdens het motorrijden. Motorjeans zijn dus echt gemakkelijk om te dragen als dagelijkse kleding, zowel op als naast de motor. Dit maakt het een praktische keuze voor de rijders die regelmatig van de motor stappen en geen behoefte hebben aan extra kleding meenemen!

Motorjeans-kopen.jpg