De nieuwe Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

 

De verwezenlijking van een premium sport touring bike

 

De nieuwe Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour, gemaakt voor diegene die van reizen houden zonder iets in te moeten leveren. De Multistrada is daarbij de motor bij uitstek die het concept van een premium sport touring bike verwezenlijkt. De Multistrada 1260 S Grand Tour wordt standaard geleverd met zijtassen, middenstandaard, verwarmde handgrepen, extra LED-verlichting, handsfree tankvulstop en bandenspanningscontrolesysteem.

Multistrada 1260 S Grand Tour

Design van de Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour

De Multistrada is gemakkelijk herkenbaar dankzij de harmonieuze en dynamische design karakteristieken van de Multistrada family. De matte Sandstone Grey kleur en het 1260 logo op de zijkant van de motor, gecombineerd met het Ducati rode frame en details op de velgen en kuip, zijn een verfijnde en toch sportieve kleurenmatch.

Ducati Multistrada

1262CC aandrijving

De 1262 cc Ducati Testastretta DVT-motor en de 4 rijmodi maken de Multistrada 1260 S Grand tour geschikt voor dagelijks gebruik maar ook voor lange reizen met een bijrijder en bagage. Maar liefst 85% van de koppeling van de Testastretta DVT twin-cylinder motor al beschikbaar is bij 3.500RPM. Het maximale vermogen van 158PK is mogelijk bij 9.500RPM met een maximale koppel van 13,2 kgm bij 7.500RPM. Dit vermogen is eenvoudig te beheren dankzij het Ride by Wire-systeem dat zorgt voor een soepele gashendel. Dit in combinatie met de rijmodi welke de Multistrada in vier verschillende motoren veranderen naar de eisen van de rijder: sportief, tourer voor lange reizen, woon-werkverkeer of enduro, zorgen voor een meer dan veelzijdige motorfiets.

Interesse of een vraag?