De Nieuwe Ducati Streetfighter V4


Ongeëvenaarde naakte schoonheid met geavanceerde techniek

De Panigale V4, ontdaan van zijn kuip en met een hoger breder stuur. Dit was de inspiratie voor de nieuwe Streetfighter V4. Het resultaat? Een ongeëvenaarde Naked-bike met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend ontwerp dat pure prestaties uitstraalt. De minimalistisch uitgevoerde full-LED-koplampen beschrijven perfect de geest van de Streetfighter V4, waarnaast de kenmerkende Ducati V-vormige DRL herrinert aan de Panigale V4 en de SuperSport. 

'The Fight Formula' van de Ducati Streetfighter V4

De nieuwe Streetfighter V4 wordt aangedreven door een 1103 cm3 Desmosedici Stradale motor. in deze configuratie levert de 90° V4 maar liefst 208PK bij 12.750RPM, wat ongerivaliseerd is binnen het Naked-bike segment. Hiernaast is de koppel 123Nm bij 11.500RPM. Het vermogen en koppel kunnen worden verhoogd tot 220 pk (162 kW) en 130 Nm (13,2 kgm) door de full-racing Ducati Performance exhaust van Akrapovič te monteren die ook het gewicht met - 6 kg vermindert.

Meer comfort en meer controle

In vergelijking met de Panigale V4 is de rijpositie opnieuwe gedefinieerd naar de verwachtingen van een Naked-bike. Geheel naar de streetfighter cultuur zijn de semi-handlebars vervangen door een hoge wijde bar, welke samen met 60mm schuim dikte en de plaatsing van de voetsteunen sportieve-comfort garanderen in zowel de binnenstad als op het parcour. 

MotoGP-afgeleide elektronica

Het elektronicapakket van de Streetfighter V4 omvat ieder aspect van je rit. Onderdelen voor de supervisie over de start, acceleratie, remmen en tractie samenwerkend met onderdelen voor hulp in en na de bochten. 

  • ABS Cornering EVO
  • Ducati Traction Control (DTC) EVO 2
  • Ducati Slide Control (DSC)
  • Ducati Wheelie Control (DWC) EVO
  • Ducati Power Launch (DPL)
  • Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2
  • Engine Brake Control (EBC) EVO
  • Ducati Electronic Suspension (DES) EVO

De operationele parameters voor alle controles staan in lijn met de drie Panigale V4 rij modus. Rijders kunnen de parameters personaliseren om deze beter op hun rij-style aan te passen. 

De nieuwe Ducati Streetfighter V4 staat begin volgend jaar bij Goedhart Motoren in de showroom!

Interesse of een vraag?


Uw naam

Uw e-mailadress

Uw telefoonnummer.

Uw vraag