De nieuwe Honda CBR650R

Sportiviteit en comfort in één

Extra sportief vermogen leidde in 2019 tot de transformatie van de CBR650F tot de CBR650R, met als resultaat een Sport-Bike met het comfort van een tourer. Dit bleek een enorm succes wanneer, in 2019, deze motor de op één na best verkochte sportmotor was in Europa. Ook in 2021 tracht Honda dit succes door te zetten met een nieuwe versie vol upgrades als verbeterde voorwielophanging, door de gebruikers aangestuurde detailverbeteringen en nieuwe kleurstellingen.

Specificaties

De Honda CBR650R is een middenklasser met een viercilinder motorblok, welke 95PK en 63Nm aan koppel levert. Omdat dit motorblok beschikt over 70KW, is de motor terug te voeren voor een A2 rijbewijs. Dankzij de Showa Separate Function Big Piston USD-voorophanging upgrade, zal de nieuwe CBR650R aanzienlijk hogere dempingprestaties leveren. Deze upgrade in combinatie met de stijfheidsbalans zal zorgen voor gebalanceerde rijeigenschappen met hoge mate van comfort. 

Design

De CBR650R is voorzien van een sportief design met strakke lijnen. De LED komlapen stralen een aggresieve en indringende blik uit die perfect aansluit bij het ontwerp van deze motor. De Honda CBR650R is uitgerust met een digitaal LCD-scherm, waarvan de leesbaarheid voor 2021 is verbeterd. Verder beschikt de nieuwe Honda CBR650R over een USB-C aansluiting onder het zadel, aangepaste zijpanelen, een stalen achterspatbord en een aangepast reflectorenprofiel. 

De nieuwe Honda CBR650R zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren:

  • Candy Chromosphere Red
  • Matt Gunpowder Black Metallic
Interesse of een vraag?