De nieuwe Kawasaki Ninja 650

Sportiviteit en comfort in één

De Kawasaki Ninja 650 is een Sport Tourer die zorgt voor een ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak. Wegens het succes van dit model komt er in 2021 een nieuwe versie uit. Voor 2021 krijgt de Kawasaki Ninja 650 een nieuwe look dankzij een veranderde kleurencollectie. Naast het standaard model zal de Kawasaki Ninja 650 wederom uitgevoerd worden in een Performance en Tourer Edition.

Specificaties

De Kawasaki Ninja 650 beschikt over een koppelrijk Parallel-Twin motorblok met 68PK en 64Nm aan koppel. Dit motorblok in combinatie met het lichte rijwielgedeelte geven deze motor zijn sportieve karakter. Dankzij de aangename rijpositie is de Ninja 650 perfect in balans op het gebied van sportiviteit en comfort. Het lage benzine verbruik maakt deze motor zeer gebruiksvriendelijk voor het rijden van lange afstanden.

Digitale extra's

De Kawasaki Ninja 650 heeft een scherp design dankzij het sportief ontworpen kuipwerk met geïntegreerd windscherm. Het scherpe design is afgewerkt met LED koplampen voor en achter. Dankzij het TFT-kleurendisplay straalt deze motor een combinatie uit van sportiviteit en moderniteit. Het multifunctionele TFT-kleurendisplay geeft je alle benodigde motor informatie en meldingen.

Dankzij de Bluetooth chip is de rijder in staat om verbinding te maken met de motor via de unieke Kawasaki Rideology App. Met deze app krijgt de rijder toegang tot handige informatie over de motor, zoals de resterende hoeveelheid brandstof, de afgelegde afstand en het onderhoudsschema.

De Kawasaki Ninja 650 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren:

  • Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White
  • Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White
  • Metallic Spark Black
Interesse of een vraag?