De nieuwe Suzuki GSX-S750 2021

Suzuki introduceert twee nieuwe kleuropties voor de populaire GSX-S750. De naked bike wordt leverbaar in een volledig zwarte uitvoering en een grijs met zwarte variant met opvallende blauwe wielen.

Design

Bij de zwarte kleurstelling zijn alle details van deze motor gehuld in een stoere uitstraling. Een matzwarte tank, spatbord en onderkuip, hoogglans zwarte wielen en een voorvork geven de motor een krachtig karakter welke menig motorrijder zal trekken. De grijze kleurstelling herrinert aan de succesvolle Suzuki GSX-RR van MotoGP-coureurs Álex Rins en Joan Mir. Hiernaast zorgt een groot GSX-logo voor een verwijzing naar het SUZUKI-logo op de GSX-R-modellen.

Prestaties

De GSX-S750 dankt zijn motor aan de R750. Bij deze motor is het blok echter meer afgesteld voor straatgebruik. Met 114 pk bij 10.500 toeren is de GSX-S750 nog altijd enorm krachtig. De motor is standaard zeer rijk uitgerust dankzij een Upside down-voorvork van KYB en Nissin-vierzuiger radiale remklauwen vóór, tractiecontrole met drie instellingen, ABS en het Easy Start System. Ook Low RPM Assist, dat wegrijden vergemakkelijkt, is standaard.

Interesse of een vraag?