De Streetfighter V2 in de kleur Storm Green

Ducati toont een prachtige nieuwe kleur voor de Streetfighter. De Storm Green kleurstelling is deze zomer nog te bestellen.

Een nieuwe matte metallic groene kleur voor de sportieve naked

Een uniek karakter met een scherp ontwerp en opvallende koplamp met V-vormige DRL. Deze oogverblindende verschijning is een combinatie tussen het sportieve DNA van de Panigale V2 en de rij-attitude en stijl van de Streetfighter. De gekozen kleurstelling versterkt het scherpe en strakke lijnenspel van de Streetfighter V2. De afwerking is een perfecte combinatie van het chroom van de mechanische delen en metallic structuur inclusief contrasten op de oppervlakten.

Prestaties van de Streetfighter V2 Storm Green

De Streetfighter V2 heeft een 955 cc Euro 5-conforme Superquadro motorblok welke in staat is een vermogen van 153 pk te leveren bij 10.750 RPM en een koppel van 101,4 Nm bij 9.000 RPM. Dit blok is bruikbaar en plezierig op de weg, maar ook uitstekend voor op het circuit, waar hij beheersbaar en competitief presteert. Vergeleken met de Panigale V2 heeft het Streetfighter V2 model een kortere eindoverbrenging (15/45 vs 15/43), wat een groter koppel aan het wiel garandeert en tegelijkertijd een betere respons van het motorblok geeft bij het opnieuw opendraaien van het gas.