Time for Sun Ride met Aprilia! Mis deze zomerpromoties niet

De zomer is in volle gang en er is geen betere manier om van het mooie weer te genieten dan op de rug van een krachtige Aprilia motor. Met speciale zomervoordelen op enkele van de meest populaire modellen, is dit hét moment om je droommotor aan te schaffen. Of je nu houdt van snelheid, avontuur of een mix van beide, Aprilia heeft een model voor jou. Maar wacht niet te lang, want deze promoties eindigen op 30 juni 2024.

Aprilia RS 660 MY23* en ouder: €500,- voordeel

Als je van sportief rijden houdt en een elegant design dan is de RS 660 een absolute must-have. Met dit model combineer je een lichtgewicht chassis met een krachtige motor, perfect voor als je van snelheid én wendbaarheid houdt. Profiteer nu van een voordeel van € 500,- op de RS 660 MY23 en oudere modellen.

Aprilia Tuono 660 (Factory) MY23* en ouder: €500,- voordeel

Als je op zoek bent naar een motor die zowel op de weg als op het circuit thuis is, dan is de Tuono 660 (Factory) een uiterst geschikte keuze. Deze naked bike biedt een uitstekende balans tussen hoogwaardige prestaties en comfort, ideaal voor zowel dagelijkse ritten als weekendavonturen. Met een voordeel van €500,- op MY23 en oudere modellen, wordt het nog aantrekkelijker om deze veelzijdige machine aan te schaffen.

Aprilia Tuareg 660 2024 kleuren: Gratis SC Project Slip-on demper t.w.v. €1.049,-

Voor degenen die graag buiten de gebaande paden treden, is de Tuareg 660 de ultieme avontuurlijke motor. Robuust, betrouwbaar en klaar voor elk terrein. Als je kiest voor de nieuwe 2024 kleuren, ontvang je een gratis SC Project Slip-on demper ter waarde van €1.049,-. Deze upgrade zorgt niet alleen voor een indrukwekkender geluid, maar verbetert ook de prestaties van je motor.

Als je voorkeur uitgaat naar de 2023 kleuren van de Tuareg 660, kun je profiteren van een voordeel van maar liefst €1.000,-. Dit is je kans om een avontuurlijke motor aan te schaffen die je de vrijheid geeft om de wereld te verkennen, zonder dat je budget in het gedrang komt.

Tijd voor een zonnige rit

Time for Sun Ride! Geniet van het perfecte seizoen om te rijden en profiteer nu van voordeel op geselecteerde Aprilia motoren uit de voorraad. Deze promoties zijn geldig tot 30 juni 2024, dus wacht niet te lang. Kom snel langs bij ons in de showroom en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Aprilia.