Laden...

Acties

  1. Seizoensopening 2024

    Seizoensopening 2024

    16, 17 en 18 februari is het zover! We trappen het motorseizoen af met een mooi evenement: De Goedhart Motoren Seizoensopening. Traditiegetrouw presenteren we de belangrijkste primeurs voor 2024 tijdens onze eigen seizoensopening. We hebben weer alles uit de kast gehaald om er een spetterend feest van te maken. Kom langs en geniet van de nieuwste modellen, clinics en kortingen!

    Lees meer
  2. Honda CMX, NT & Africa Twin deals

    Honda CMX, NT & Africa Twin deals

    Profiteer van deze speciale Honda aanbiedingen tot 31 oktober 2023! Bij aankoop van verschillende modellen uit voorraad krijg je mooie deals, kortingen en extra's.

    Lees meer
  3. September acties

    September acties

    Tijdens de maand September hebben wij bij Goedhart verschillende mooie kortingen en acties! Zo zijn er een aantal merken met dikke korting, extra garantie of andere acties.

    Lees meer
  4. Ducati Scrambler 800 actie

    Ducati Scrambler 800 actie

    Van 5 september tot en met 30 september loopt er een actie op alle Scrambler 800’s uit dealervoorraad. Wij bieden in totaal €800 korting op kleding en accessoires.

    Lees meer
  5. Honda Days 28 t/m 30 juli

    Honda Days 28 t/m 30 juli

    Samen met Honda organiseren wij van donderdag 28 t/m zondag 30 juli (koopzondag) een evenement met onder andere de Honda Experience en mooie deals in onze winkel.

    Lees meer
  6. Bagageweek 26 juni t/m 1 juli

    Bagageweek 26 juni t/m 1 juli

    Ga je op reis, een weekendje weg of wil je gewoon wat spullen kwijt tijdens een rit dan heb je al gauw extra ruimte nodig om je bagage veilig op te bergen. Deze week, van 26 juni tot en met 1 juli krijg je 10% korting op alle bagage items in de winkel en de webshop.

    Lees meer
  7. Ducati Live Experience Week 19 t/m 25 juni

    Ducati Live Experience Week 19 t/m 25 juni

    Samen met Ducati organiseren we deze week tot en met zondag (koopzondag) 25 juni een bijzonder evenement met onder andere de Ducati Live Experience en een aantal mooie acties
    Lees snel verder over de acties en de Live Experience.

    Lees meer
  8. Honda CMX Rebel actie

    Honda CMX Rebel actie

    Tot en met 31 augustus biedt Honda een speciale actie op de aanschaf van een nieuwe CMX Rebel.

    Lees meer
  9. Opening nieuwe Triumph Motorcyles shop-in-shop

    Opening nieuwe Triumph Motorcyles shop-in-shop

    Vorig jaar vierde het legendarische Britse motormerk Triumph zijn 120-jarige bestaan. Om dit legendarische merk de eer te geven die het verdient, hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de uitbreiding van onze Triumph shop-in-shop!

    De vernieuwde shop-in-shop biedt meer ruimte aan de wereld rondom Triumph. Denk vooral aan een uitgebreidere collectie merchandise, motorkleding en accessoires. Om dit feestelijk te vieren organiseren we de 2-daagse Triumph Experience. Daarnaast scoor je 10% korting op Triumph merchandise, kleding & accessoires.

    Lees meer
  10. Triumph Acties Accessoires

    Triumph Acties Accessoires

    Vanuit Triumph mogen we bij mooie kortingen aanbieden bij aanschaf van een nieuwe motor tot en met 30 juni. Op onderstaande modellen kun je tot deze datum leuke kortingen pakken op accessoires of zelfs een complete kofferset op de Triumph Tiger 1200

    Lees meer
Pagina