De CRF1100L Africa Twin 2023 kleuren bekend gemaakt

De nieuwe kleuren van de Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports voor 2023 zijn bekend.

2023 line-up bekend gemaakt van de populaire Africa Twin

Aan de techniek en opties van de modellen zal er in 2023 niets veranderen maar voor de CRF1100L Africa Twin zijn er updates voor twee van de drie lakkleuren. Een full stealth Black Metallic versie en een nieuwe variatie de 'Glint Wave Blue Metallic 'tricolour'. Voor de luxere Africa Twin Adventure Sports is er een opvallende, nieuwe, eigentijdse Mat Gray-kleurstelling.

CRF 1100L Africa Twin

De Grand Prix Red kleurstelling blijft komend modeljaar beschikbaar. Zo is de stoere en wendbare allroad Africa Twin voor 2023 in deze 3 kleurstellingen.

Sinds 2016 zijn er 85.000 stuks verkocht van de XRV650 opvolger CRF1100L Africa Twin. De motorfiets is vooral bekend vanwege zijn offroad capaciteiten en uitstraling van rallymachine. Het 1.084 CC Paralleeltwin levert een comfortabel en ruim vermogen van 75 kW en een koppel van 105 Nm. Het hoog geplaatste stuur in combinatie met het smalle zadelgedeelte zorgen voor een zit en rijhouding die voor controle zorgt. Daarnaast zorgen de dubbele LED dagrijlichten voor belichting en zichtbaarheid. De standaard uitrusting is rijk te noemen dankzij Cruise Control, Full color TFT touchscreen met Apple CarPlay® en Bluetooth. 4 Rijmodi met daarnaast 2 voorkeuze modi voor personalisatie bieden je de perfecte configuratie onder alle omstandigheden. Ook met de DCT-uitvoering van de Africa Twin ben je in een avontuurlijke omgeving verzekerd van de beste prestaties. Via de G-switch, te bedienen via het TFT-touchscreen, activeer je de offroad instelling van de DCT. De G-mode vermindert de slip van de koppeling bij het schakelen, wat zorgt voor meer tractiegevoel en betere controle.

CRF 1100L Africa Twin Adventure Sports

De luxere versie van de Africa Twin deelt het frame en het motorblok van de standaard versie maar doet verder zijn eigen ding. De Adventure Sports versie biedt een actieradius van 500 KM dankzij de grote 24,8 liter benzinetank. Verder is standaard een in hoogte verstelbaar windscherm, grotere carterbescherming, aluminium bagagedrager, tubeless banden, AAC oplaadpoort en verwarmde handvatten uitgerust. De CRF1100L Africa Twin Adventure Sports biedt alles om continenten te veroveren.