Alle nieuwe 2022 motoren!


Ook voor 2022 houdt Goedhart je op de hoogte over alle nieuwe motormodellen van jouw favoriete merken. In deze blog vind je alle primeurs met de belangrijkste kenmerken en aanpassingen. Heb jij er al één op het oog?

         
                 
         
                 
           

Kawasaki

Kawasaki Z650RS

Kawasaki komt in 2022 met een ware Retrovolutie met de nieuwe Z650RS. Gebaseerd op de Z650-B1 is deze Retronaked 650 een toevoeging op de populaire Kawasaki Modern Classic Range. Het nieuwe model is het resultaat van vijftig jaar Z-erfgoed en is een moderne weerspiegeling van Kawasaki's rijke historie.

Lees hier meer over de Kawasaki Z650RS

Kawasaki Z900SE

Onder het mom "The best just got better" introduceert Kawasaki voor 2022 de speciale editie van een van meest populaire Naked-bikes, de Z900 Special Edition. Voorzien van Ohlins vering en Brembo remdelen is deze Naked-bike nog beter dan ooit.

Lees hier meer over de Kawasaki Z900SE

Kawasaki Z900

Sinds zijn introductie staat deze motor consequent in de top van bestverkopende Naked bikes dankzij zijn unieke totaalpakket gebaseerd op ‘best in class performance’, een werkelijk fenomenale handling en moderne Sugomi styling. Voor 2022 kan de Kawasaki Z900 rekenen op drie nieuwe kleurstellingen welke al vanaf eind oktober bij Goedhart te verkrijgen zijn vanwege de overweldigende vraag.

Lees hier meer over de Kawasaki Z900

Kawasaki Z650

Maar weinig motorseries kennen het succes van de Kawasaki Z-lijn. Genoeg reden voor Kawasaki om ook de Z650 in 2022 weer opnieuw uit te brengen in nieuwe kleurstellingen.

Lees hier meer over de Kawasaki Z900

Kawasaki Vulcan S

Deze Urban Cruiser van Kawasaki bleef ook dit jaar onverminderd populair. Met zijn krachtig parallel twin motorblok, uitstekende handling en een geheel eigen gezicht is spreekt de Vulcan S een breed publiek aan.

Lees hier meer over de Kawasaki Vulcan S

Kawasaki Ninja 1000SX

Kawasaki heeft het 2022 model van de Ninja 1000SX bekend gemaakt. Ook al blijft de basis van deze wel heel sportieve tourer hetzelfde wordt hij in het nieuwe jaar uitgevoerd in een nieuwe kleurencollectie voor een frisse look. 

Lees hier meer over de Kawasaki Ninja 1000SX

Kawasaki Z900RS

Sinds zijn introductie bewijst de Z900RS zich als de meest populaire motor in het retro segment. Deze hommage aan de legendarische Kawasaki Z1 is uitgegroeid tot een Europees-wijd succesnummer. Het 2022 model van de Retro Sport is verkrijgbaar in een geheel nieuwe kleur met een knipoog naar de Z1B uit 1974.

Lees hier meer over de Kawasaki Z900RS

Kawasaki Ninja 650

Voor 2022 komt Kawasaki met twee nieuwe kleurstellingen, naast de herkenbare groene KRT kleuren, voor de sportieve en gebruiksvriendelijk Kawasaki Ninja 650. Bekend om zijn dagelijkse bruikbaarheid vermomd onder het sportieve kuipwerk biedt deze motor de ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak, waardoor hij zeer populair is onder een breed publiek.

Lees hier meer over de Kawasaki Ninja 650

Yamaha

Yamaha R7

Sinds 1998 heeft de populaire R-serie van Yamaha zich bewezen als het ultieme assortiment hoogwaardige motorfietsen. Nu breidt Yamaha het toonaangevende Supersport-assortiment verder uit met de introductie van de nieuwe R7 in een uitvoering die volledig vermogen biedt en een 35 kW-uitvoering voor motorrijders met een A2-rijbewijs.

Lees hier meer over de Yamaha R7

Honda

Honda Super Cub & Honda Monkey

Voor de lancering van 2022 brengt Honda twee van haar meest iconische motoren terug met nieuwe verbeteringen. Bekend uit de jaren '60 en '70 zijn de Honda Monkey en Super Cub nu Euro5-compatibel. Daarnaast krijgt het rijcomfort een upgrade en zijn er meer officiële accessoires beschikbaar.

Lees hier meer over de Honda Super Cub 125 & Monkey 125

Triumph

Triumph Tiger Sport 660

Voor de lancering van 2022 brengt Honda twee van haar meest iconische motoren terug met nieuwe verbeteringen. Bekend uit de jaren '60 en '70 zijn de Honda Monkey en Super Cub nu Euro5-compatibel. Daarnaast krijgt het rijcomfort een upgrade en zijn er meer officiële accessoires beschikbaar.

Triumph Tiger Sport 660

KTM

Informatie over de nieuwe motoren van KTM volgt snel.

Aprilia

Aprilia Tuareg 660

Aprilia komt in 2022 met hun meest geavanceerde adventure riding concept ooit, de Tuareg 660. Met deze motor slaat Aprilia een nieuwe weg in met top off-road prestaties onder alle omstandigheden en een authentieke avontuurlijke uitrusting.

Lees hier meer over de Aprilia Tuareg 660

Ducati

Ducati Diavel 1260 S

Ducati onthult voor 2022 het nieuwe ontwerp van de Diavel 1260 S Black & Steel. De nieuwe kleurstelling in zwart, grijs en geel is geïnspireerd op de Diavel Materico, het verbazingwekkende prototype dat werd gepresenteerd tijdens de Milan Design Week in 2019.

Lees hier meer over de Ducati Diavel 1260 S

Ducati Multistrada V2(s)

De Multistrada V2 is het instapmodel naar de wereld van Ducati Touring. De V2 is lichter dan zijn voorganger de 950, heeft verbeterde ergonomie en is hij ook verkrijgbaar in een 35kW versie voor rijders met een A2 rijbewijs. Uiteraard kunnen de Ducatisten in 2022 genieten van verfijnde graphics, waarop de naam van de motorfiets aan beide zijden is afgebeeld.

Lees hier meer over de Ducati Mutlistrada V2

Suzuki

Suzuki GSX-S1000GT

Na het succes van de GSX-S1000 en GSX-S950 komt Suzuki met een nieuwe Sport-Tourer, de nieuwe GSX-S1000GT: een Grand Tourer met imponerende prestaties en agressieve styling.

Lees hier meer over de Suzuki GSX-S1000GT

Suzuki GSX-S950

Na het succes van de GSX-S1000 en GSX-S950 komt Suzuki met een nieuwe Sport-Tourer, de nieuwe GSX-S1000GT: een Grand Tourer met imponerende prestaties en agressieve styling.

Lees hier meer over de Suzuki GSX-S950

Husqvarna

Informatie over de nieuwe motoren van Husqvarna volgt snel.

Piaggio

Informatie over de nieuwe motoren van Piaggio volgt snel.

Vespa

Informatie over de nieuwe motoren van Vespa volgt snel.