Een motor met een lekke band naar de garage krijgen is naast een fysiek gedoe ook nog eens een financiële aanslag. Een lekke band staat dan ook voor vele rijders bovenaan de lijst van irritaties, zeker wanneer het om een nieuwe band gaat.

Bridgestone Simply Ride

Bridgestone komt met de oplossing in de vorm van Simply Ride. Wanneer je nu een nieuwe set Bridgestone banden koopt bij een deelnemende Bridgestone Biker’s Club-dealer, krijg je gratis de unieke Simply Ride 24 maanden (twee jaar) bandenpech garantie. Rij je een lekke band, dan regelt de Simply Ride garantie een nieuwe vervangende Bridgestone band. Afhankelijk van het profiel van de lekke band, kan dat een volledig gratis band zijn. Of een met een mooie korting.

Ook bij nieuwe motors

Ook wanneer je een nieuwe motor koopt (met of zonder Bridgestone banden en 0km) is het mogelijk de bandenpech garantie aan te vragen. In aanmerking komen voor de bandenpech garantie is zeer gemakkelijk. Koop nieuwe Bridgestone-banden bij een deelnemende dealer, registreer de koop op de site en het garantiecertificaat wordt automatische toegestuurd.

Meer info, deelname en voorwaarden