Cadeau tips voor de motorrijder

De Leukste cadeatips voor de motorliefhebber

Leuke cadeau ideeen en cadeautips gezocht? Dan zit je hier goed. Wij hebben de leukste voor motorrijders verzameld en op een rijtje gezet. Wat is er nu leuker dan een origineel motorcadeau tijdens de feestdagen!

Top 3. Cadeaus

1. Helmhouder
Hang je helm veilig en stijlvol op aan de muur met de helmhouder van MC Essentials. Leuk om je garage/(huis)kamer te upgraden, of als motor cadeau.
Bekijk Helmhouder
2. Alpinestars Beentas
De Alpinestars Acces Beentas is perfect voor iedereen op zoek naar extra opbergruimte tijdens het rijden, die bovendien makkelijk toegankelijk is. Deze dijtas biedt namelijk ruimte aan sleutels, ID, betaalpassen, een telefoon en al je andere kleine onmisbare motorspullen.
Bekijk Alpinestars Beentas
3. Kettingborstel
Superpraktische borstel door middel van U profiel maakt het je gemakkelijk je motorketting heel snel en grondig te reinigen. Combineer eventueel met kettingspray of smeermiddellen.
Bekijk Kettingborstel

Merchandise cadeautips

Bent je helemaal gek op Ducati? Of toch liever Honda? Wij hebben leuke merchandise en vrijetijdskleding van verschillende motormerken. Van T-shirts tot mokken en van klokken tot sleutelhangers! De merkvaste motorrijders kunnen hun hart ophalen.

Bekijk alle merchandise artikelen

Yamaha Paddock Blue rugzak
Yamaha's Paddock Blue rugzak is de beste manier om alles mee te nemen wat je nodig hebt, terwijl je rijdt, fietst of wandelt.
Bekijk Yamaha rugzak
Ducati Company Cap
De Ducati Company is voor de echte Ducati fans. Leverbaar in een zwarte of rode variant.
Bekijk Ducati Company Cap
Kawasaki Balaclava Zwart
Deze zwarte Kawasaki balaclava houdt de Kawasaki fan warm tijdens ritten in het naseizoen.
Bekijk Kawasaki Balaclava

Motor Schaalmodellen als cadeautip

We hebben een ruim aanbod motor schaalmodellen. Perfect voor op je bureau of schoorsteenmantel met nauwkeurig nagemaakte details. Bekijk onze volledige collectie online, wellicht zit je favoriete motor ertussen.

Bekijk alle schaalmodellen

Schaalmodel Ducati Monster
Gedetailleerd schaalmodel van Maisto van de Ducati Monster + in de schaal 1:18.
Bekijk schaalmodel
Schaalmodel Kawasaki Ninja H2 R
Gedetailleerd schaalmodel van Maisto van de Kawasaki Ninja H2 R in de schaal 1:18.
Bekijk schaalmodel
Schaalmodel Suzuki GSX-S750
Gedetailleerd schaalmodel van Maisto van de Suzuki GSX-S750 in de schaal 1:18.
Bekijk schaalmodel

Onderhoudsartikelen voor kleding en helmen

Deze wintermaanden zijn een perfect moment om je spullen goed te poetsen en onderhouden. We hebben een groot assortiment aan artikelen die ieder hun eigen toepassing hebben. Zo is je cadeau niet alleen leuk, maar ook praktisch.

Bekijk alle onderhoudsartikelen Bekijk alle kleding onderhoudsartikelen

Textiel reiniger / impregneerset
Met deze set heb je alles in huis om je textiele motorkleding te reinigen en impregneren. Het werkt gemakkelijk en je bent in een paar minuten klaar.
Bekijk onderhoudset textiel
Vizier Reinigerset
Goed zicht op de weg geeft ontspanning en veiligheid, wat een goed cadeau. Het laatste waar op zit te wachten is een vies vizier
Bekijk Vizierreinigerset
Muc-off Multi Value Pack
Met deze topset geef je direct alle middelen die nodig zijn een ketting geheel te reinigen, te onderhouden en te smeren.
Bekijk Muc-off Multi Value Pack

Laat ze anders lekker zelf kiezen

Mocht je na onze cadeaublog nog niet zeker weten wat je het beste kunt geven dan kun je alsnog slagen met deze Goedhart Giftcard. De gelukkige ontvanger kan dan kiezen uit meer dan 300.000 motorproducten.

Bekijk giftcard