De Ducati Multistrada Week

Deze week is de Ducati Multistrada Week. Hier zetten wij het populaire model de Multistrada extra in het zonnetje. Van 18 tot 24 maart nodigen wij je uit om een proefrit op de Multistrada te komen maken en om te profiteren van een mooie actie.

De Multistrada: een iconisch model

In 2003 introduceerde Ducati de eerste Multistrada 1000DS. Dit was een veelzijdige motorfiets die geschikt was voor sportief rijden en voor lange tochten. Dankzij de vernieuwde rechte zithouding kun je als rijder langere tochten maken en toch genieten van een comfortabele zithouding. Door de jaren heen heeft Ducati de Multistrada keer op keer verbeterd. In 2010 werd het model uitgerust met de krachtigere 1198 cc Testastretta 11° V-twin motor, geavanceerde elektronische systemen zoals ride-by-wire-gasregeling, Ducati Traction Control (DTC), en een nieuw frame.

Aangekomen in 2024 introduceert Ducati de Multistrada V4 RS en de Multistrada Grand Tour. Dit zijn de nieuwste Multistrada’s die beschikbaar zijn. Uitgerust met het Desmosedici Stradale motorblok, titanium subframe en alle technische snufjes die je maar kunt wensen, zijn de nieuwe Multistrada modellen het neusje van de zalm.

Actie: Multistrada V4/ V4S / V4 Rally: Extra € 1.500* inruilwaarde

Profiteer tot het einde van maart en tijdens de Multistrada Week, van een extra hoge inruilwaarde op de V4/ V4S / V4 Rally van € 1.500.

Wil je een testrit maken op de nieuwe Grand Tour? Dan kun je contact met ons opnemen. We hebben voor de Multistrada week een Multistrada Grand Tour klaarstaan om een testrit mee te maken.