De nieuwe 2024 Triumph Daytona 660

Triumph heeft onlangs de langverwachte Daytona 660 voor 2024 onthuld, een middenklasse sportmotor met driecilinder die bekendstaat om zijn soepele vermogensafgifte en vernieuwd design. Met een vermogen van 95 pk en 69 Nm koppel is de Daytona 660 de essentie van Triumph's expertise in de motorwereld.

Eigenschappen van de Daytona 660: Innovatie en Rijplezier in Evenwicht

De Daytona 660 is niet alleen een indrukwekkende machine, maar ook een doordacht staaltje vakmanschap. Het uitgebalanceerde chassis, voorzien van hoogwaardige Showa-vering, biedt een combinatie van sportieve prestaties en dagelijks comfort. Met eigenschappen zoals radiale vierzuigerremmen, nieuwe Michelin Power 6-banden en een zorgvuldig ontworpen zadelhoogte van 810 mm, belooft de Daytona 660 een opwindende en vertrouwenwekkende rijervaring.

Technologie en design van de Daytona 660

Deze motorfiets integreert een reeks rijdergerichte technologieën, waaronder drie rijmodi (Sport, Road en Rain) en een Emergency Deceleration Warning-systeem, waarmee rijders in verschillende omstandigheden de controle behouden. Het vernieuwde ontwerp, met herziene Daytona-DNA en opvallende LED-verlichting, geeft de Daytona 660 een atletische uitstraling. Met drie kleuropties, elk voorzien van een '660' racegeïnspireerde graphic, biedt de Daytona 660 niet alleen prestaties op de weg, maar ook een stijlvolle uitstraling.