End of Season Sale

De Goedhart Mega Motormarkt is er dit jaar in een andere vorm dan je van ons gewend bent. Door Covid-19 is hij namelijk omgedoopt tot End of Season Sale. Een uitverkoop met nog meer voordeel op motoren, onderdelen, accessoires en kleding dan normaal. Zo vind je de nieuwste kledinglijnen in onze A-merken Sample Show vol met kortingen van minimaal 30%. Nieuwe CE-gekeurde motorkleding tentoon gesteld op motorbeurzen maar ongedragen. Lees snel verder!

Extra shopping ruimte & online shoppen

We hebben een groot deel van onze parkeerplaats overdekt om ruim 6.000m2 shoppingplezier voor je te realiseren. Deze extra ruimte met de extra tijd voor de sale maken het 1,5 meter afstand houden mogelijk en het shoppen prettiger. Ook al moeten we van muziek, horeca en vertier afzien, vind je meer voordeel dan ooit tijdens deze End of Season sale. Alle aanbiedingen zijn ook online te bestellen om drukte in de winkel zoveel mogelijk te spreiden en te voorkomen.

Sample Sale - Bering, Segura, Macna, Esquad en meer

Om de scherpst mogelijke aanbiedingen te geven hebben we grote partijen motorkleding samples ingeslagen. Nieuwe motorkleding tentoongesteld op motorbeurzen maar ongedragen. Door deze wijze van slim inkopen kan Goedhart kortingen tot wel 70% geven op deze Sample Sale. Wel zijn er maar beperkte maten beschikbaar, wees er dus snel bij. De Sample Sale producten zijn binnenkort te bekijken op onze website.

Sample Sale motorkleding

Tax-Free motorkleding & helmen

Tijdens de End of Season Sale koop je ook de nieuwste collectie motorkleding met een zeer aantrekkelijke korting. Op deze producten geld namelijk een Tax-Free actie. Het perfecte moment om jezelf alvast klaar te maken voor een nieuw motorseizoen of als die-hard voorbereid te zijn op de uitdagende wintermaanden.

Motorkleding shoppen

10% korting op onderdelen & accessoires

Moet jij nog sleutelen aan je motor, of verdiend jouw motor wel een upgrade met bijvoorbeeld een nieuw uitlaatsysteem of een telefoon- of gps-houder? Ook hierin voorzien we tijdens deze einde seizoens-uitverkoop. Je krijgt namelijk 10% korting op alle onderdelen en accessoires, zowel originele als After Market. Het perfecte moment dus om je motor weer te laten glimmen na een zwaar seizoen en hem nog meer te stylen naar jouw wensen.

Onderdelen & accessoires

Datum & Tijden

Woensdag 23 september 08:30 - 21:00
Donderdag 24 september 08:30 - 21:00
Vrijdag 25 september 08:30 - 18:00
Zaterdag 26 september 08:30 - 17:00
Zondag 27 september 12:00 - 17:00

 

Corona Maatregelen

Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met de huidige situatie rond Corona. We nemen dan ook extra tijd om de sale ordelijk en veilig te kunnen vieren met alleen bij ons reeds bekende klanten.
 
Om dit te bereiken hebben we wel jouw hulp en medewerking nodig! Volg dan ook de wandelroutes, aanwijzingen van onze medewerkers en borden, houd anderhalve meter afstand van anderen, en shop zoveel mogelijk online.