Laden...

Evenementen

 1. Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 2. Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Als motorliefhebber mag je de Mega Motor Markt van donderdag 22 september t/m zondag 25 september echt niet missen. Bekijk welke activiteiten we voor je in petto hebben!

  Lees meer
 3. Loterij en prijzen voor de Mega Motor Markt

  Loterij en prijzen voor de Mega Motor Markt

  Tijdens de Mega Motor Markt van do 22 t/m 25 september 2022 hebben we een grote loterij gepland. Als ontvanger van de Goedhart krant ontvang je al een gratis lot ter waarde van €5,-. Loten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt.<!

  Lees meer
 4. Mega Motor Markt 2022

  Mega Motor Markt 2022

  Zin in een feestje? We sluiten het prachtige zomerseizoen af met een knallend festijn voor al onze klanten. Tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt van donderdag 22 t/m zondag 25 september geniet je van mega kortingen, een spectaculaire loterij, horeca, muziek en leuke activiteiten.

  Lees meer
 5. De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De MT lijn van Yamaha is zo immens populair dat deze al geruime tijd beperkt beschikbaar is. Toen een klant zijn bestelling annuleerde konden wij iemand heel gelukkig maken. Niemand minder dan Enzo knol kwam zijn nieuwe Yamaha MT10 ophalen deze week.

  Lees meer
 6. Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 7. Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Wij willen met al onze klanten de uitbreiding van onze megastore vieren van 4.000 tot 6.000 vierkante meter.

  Lees meer
 8. Grande Opening Loterij 2022

  Grande Opening Loterij 2022

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Doe mee aan de Grande Opening loterij en maak kans op mooie prijzen.

  Lees meer
 9. Paasweekend acties

  Paasweekend acties

  Het paasweekend zit boordevol actie bij Goedhart. Op Goede vrijdag, zaterdag en maandag 2e paasdag zijn de winkel en outlet open. De Kawasaki Z Promo Tour, nieuwe kledingshop en kortingsacties dit paasweekend zijn meer dan genoeg redenen om langs te komen.

  Lees meer
 10. Honda DCT Promo Tour

  Honda DCT Promo Tour

  De Honda DCT Promo Tour komt dit jaar van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juli naar Goedhart, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.<

  Lees meer