Laden...

Evenementen

 1. Seizoensopening 2023: 16 t/m 19 februari

  Seizoensopening 2023: 16 t/m 19 februari

  Traditiegetrouw presenteren we onze belangrijkste primeurs voor 2023 tijdens onze eigen Seizoensopening. Nadat de voorgaande twee edities niet konden doorgaan, is er nu alle reden om er weer een spetterend feest van te maken. Kom jij ook langs?

  Lees meer
 2. Clinics & Presentaties tijdens seizoensopening 2023

  Clinics & Presentaties tijdens seizoensopening 2023

  Clinics en workshops

  We bieden tijdens de seizoensopening je weer de kans interessante demonstraties en clinics van 20 a 30 minuten bij te wonen. Aanmelden kan ter plekke en is gratis. In het tabel zie je de tijden van iedere clinic of demo, zorg dat je 5 minuten voor tijd aanwezig bent. We hebben onze expeditie ruimte hiervoor gereserveerd, deze vind je links van de motorkleding outlet.

  Lees meer
 3. Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 4. Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

  Als motorliefhebber mag je de Mega Motor Markt van donderdag 22 september t/m zondag 25 september echt niet missen. Bekijk welke activiteiten we voor je in petto hebben!

  Lees meer
 5. Loterij en prijzen voor de Mega Motor Markt

  Loterij en prijzen voor de Mega Motor Markt

  Tijdens de Mega Motor Markt van do 22 t/m 25 september 2022 hebben we een grote loterij gepland. Als ontvanger van de Goedhart krant ontvang je al een gratis lot ter waarde van €5,-. Loten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt.<!

  Lees meer
 6. Mega Motor Markt 2022

  Mega Motor Markt 2022

  Zin in een feestje? We sluiten het prachtige zomerseizoen af met een knallend festijn voor al onze klanten. Tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt van donderdag 22 t/m zondag 25 september geniet je van mega kortingen, een spectaculaire loterij, horeca, muziek en leuke activiteiten.

  Lees meer
 7. De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De MT lijn van Yamaha is zo immens populair dat deze al geruime tijd beperkt beschikbaar is. Toen een klant zijn bestelling annuleerde konden wij iemand heel gelukkig maken. Niemand minder dan Enzo knol kwam zijn nieuwe Yamaha MT10 ophalen deze week.

  Lees meer
 8. Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 9. Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Wij willen met al onze klanten de uitbreiding van onze megastore vieren van 4.000 tot 6.000 vierkante meter.

  Lees meer
 10. Grande Opening Loterij 2022

  Grande Opening Loterij 2022

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Doe mee aan de Grande Opening loterij en maak kans op mooie prijzen.

  Lees meer