Laden...

Evenementen

  1. Geslaagd evenement

    Geslaagd evenement

    Zoals al te zien was op onze sociale media was de Mega Motor Markt een groot succes! Afgelopen week hebben wij van donderdag 21 t/m zondag 24 september een groot feest gevierd met meer dan 16.000 bezoekers.

    Lees meer
  2. Uitslag trekking Mega Motor Markt 24 September 2023

    Uitslag trekking Mega Motor Markt 24 September 2023

    De Uitslagen zijn bekend!

    Lees meer
  3. Mega Motor Markt 2023

    Mega Motor Markt 2023

    De zomervakantie is voorbij, maar wij zijn nog niet klaar! We sluiten dit seizoen af met een knallend festijn voor al onze klanten. Tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m zondag 24 september geniet je van mega kortingen, een spectaculaire loterij, horeca, muziek en leuke activiteiten.

    Lees meer
  4. Loterij en prijzen tijdens de Mega Motor Markt

    Loterij en prijzen tijdens de Mega Motor Markt

    Tijdens de Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m 24 september 2023 hebben we weer een grote Goedhart loterij gepland. Als ontvanger van de Goedhart krant ontvang je al een gratis lot ter waarde van €5,-. Loten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Loten kunnen elke dag van het evenement ingeleverd worden, op zondag 24 september om 16:45 is er een live trekking.

    Lees meer
  5. Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

    Activiteiten tijdens de Mega Motor Markt

    Als motorliefhebber mag je de Mega Motor Markt van donderdag 21 september t/m zondag 24 september echt niet missen. Bekijk welke activiteiten we voor je in petto hebben!

    Lees meer
  6. Yamaha Demo Ride Tour

    Yamaha Demo Ride Tour

    Maar liefst vijftien Yamaha modellen staan klaar voor een heerlijke rit. Op zaterdag 26 auguatus kan je bij beschikbaarheid rijden op je favoriete Yamaha motor. Om dit evenement te ondersteunen hebben alle Yamaha onderdelen, accessoires en merchandise op deze dag 10% korting.

    Lees meer
  7. Honda Experience 28 t/m 30 juli

    Honda Experience 28 t/m 30 juli

    Kom op je favoriete Honda motor rijden tijdens ons event van vrijdag 28 juli t/m zondag 30 juli. Samen in een groep rij je een mooie route op de nieuwste modellen.

    Lees meer
  8. Honda Days 28 t/m 30 juli

    Honda Days 28 t/m 30 juli

    Samen met Honda organiseren wij van donderdag 28 t/m zondag 30 juli (koopzondag) een evenement met onder andere de Honda Experience en mooie deals in onze winkel.

    Lees meer
  9. Ducati Live Experience Week 19 t/m 25 juni

    Ducati Live Experience Week 19 t/m 25 juni

    Samen met Ducati organiseren we deze week tot en met zondag (koopzondag) 25 juni een bijzonder evenement met onder andere de Ducati Live Experience en een aantal mooie acties
    Lees snel verder over de acties en de Live Experience.

    Lees meer
  10. Opening nieuwe Triumph Motorcyles shop-in-shop

    Opening nieuwe Triumph Motorcyles shop-in-shop

    Vorig jaar vierde het legendarische Britse motormerk Triumph zijn 120-jarige bestaan. Om dit legendarische merk de eer te geven die het verdient, hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de uitbreiding van onze Triumph shop-in-shop!

    De vernieuwde shop-in-shop biedt meer ruimte aan de wereld rondom Triumph. Denk vooral aan een uitgebreidere collectie merchandise, motorkleding en accessoires. Om dit feestelijk te vieren organiseren we de 2-daagse Triumph Experience. Daarnaast scoor je 10% korting op Triumph merchandise, kleding & accessoires.

    Lees meer