loading....

Werken bij de grootste motorzaak van de Benelux? Bekijk de vacatures!

Evenementen

 1. Kawasaki News Show op 1 & 2 december

  Kawasaki News Show op 1 & 2 december

  Op zaterdag 1 en zondag 2 december organiseert Kawasaki Nederland wederom de Mega Kawasaki News Show in het Militair Museum in Soest. Alle modellen van 2019 en andere primeurs zullen hier voor het eerst te zien zijn op Nederlandse bodem.

  Continue reading

 2. 8x waarom je naar de MEGA Motormarkt wil komen

  8x waarom je naar de MEGA Motormarkt wil komen
  Het komt nu toch wel heel dichtbij: dit weekend is het weer tijd voor onze spectaculaire MEGA Motormarkt! In en rond de winkel in Bodegraven kun je aanstaande zaterdag (8.30-17.00 uur) en zondag (12.00-17.00 uur) als motorliefhebber terecht voor fantastische kortingen (óók online*), een zenuwslopende loterij en vooral ook een geweldige sfeer. Voor als je nog twijfelt: hier 8x waarom...
 3. MEGA Motormarkt Loterij Winnaars!

  MEGA Motormarkt Loterij Winnaars!
  Winnaars zondag: Sjoerd van Dijke uit Hazerwoude-Dorp N. Bouwman uit Woerden Dave Brookman uit De Meern Daisy Schenderling uit Koudekerk a/d Rijn Arie Stofberg uit Zevenhuizen Winnaars zaterdag: Sammy Spronk uit Zoeterwoude Nigel Kok uit Rotterdam Esther Vd Mark-Buizer uit Oud-Beijerland Marco Slotboom uit Driebergen Max Grönloh uit Woerden Dit kun je winnen! Zeg je MEGA Motormarkt, dan zeg je...
 4. MEGA Motormarkt 2018: 29 & 30 september

  MEGA Motormarkt 2018: 29 & 30 september
  MEGA-kortingen tot wel 70 procent*! Jaja, de jaarlijkse MEGA Motormarkt staat weer voor de deur! Hét niet te missen motorfestijn in Bodegraven, met muziek, eten, drinken, marktkramen vol MEGA-aanbiedingen op kleding, accessoires en onderdelen en uiteraard de MEGA Motormarkt Loterij! Dit jaar vindt de MEGA Motormarkt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september. MEGA Motormarkt Loterij: dit kun je...
 5. Spectaculaire Yamaha dagen!

  Spectaculaire Yamaha dagen!

  Van vrijdag 6 tot en met zaterdag 14 juli staat Yamaha centraal bij Goedhart: alle nieuwe modellen zijn te zien en te proberen, waaronder de gloednieuwe Yamaha Tracer 900. Daarnaast zal de Yamaha YZF-R1 M Superbike van de Nederlandse coureur Michael van der Mark te zien zijn.

  Continue reading

 6. Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni

  Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni

  Altijd al eens op een nieuwe Ducati willen rijden? Deze kans is nu dichterbij dan ooit met de Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni! Maak kennis met de nieuwste modellen, zoals de nieuwe Ducati Monster 1200 S en de Ducati Scrambler Mach 2.0. 

  Continue reading

 7. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki

  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!

  Continue reading

 8. Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Dit jaar is Goedhart 27 jaar Kawasaki dealer en dit is een mooie reden om het merk in het zonnetje te zetten. van 5 t/m 9 juni staat Goedhart dan ook in het teken van Kawasaki met mooie aanbiedingen, demodagen en een hele reeks klassieke Kawasaki's tentoongesteld. 

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 16 in totaal

Pagina