Kom werken bij Goedhart! Vacatures

Evenementen

 1. Honda DCT Promo Tour

  Honda DCT Promo Tour

  De Honda DCT Promo Tour komt dit jaar van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juli naar Goedhart, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

  Lees meer
 2. KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  Wil jij de nieuwste KTM en Husqvarna modellen testen? Dit is je kans! Van vrijdag 23 t/m zondag 25 juli organiseert Goedhart Motoren de KTM Test Week!

  Lees meer
 3. Pop-Up motorkleding outlet & forse uitbreiding

  Pop-Up motorkleding outlet & forse uitbreiding

  Goedhart Motoren groeit door. Om aan de stijgende vraag te voldoen voegen wij het aangrenzende pand op de Europaweg in Bodegraven toe aan de winkel. Op deze locatie zal tijdelijk een Pop-Up outlet worden gevestigd, waar motorkleding en helmen van bekende merken tegen messcherpe prijzen worden aangeboden.

  Lees meer
 4. Roadshows Horizon Motorreizen

  Roadshows Horizon Motorreizen

  De Roadshows van Horizon Motorreizen worden opnieuw ingepland wanneer de COVID maatregelen dit toelaten. Tot dan!

   

  Op ... hebben we het genoegen Horzion Motorreizen in huis te hebben. Tijdens deze presentatiedag neemt Horizon Motorreizen je op reis van de Noordkaap tot Marokko en van Ierland tot Moskou.

  Lees meer
 5. Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Lees meer
 6. Race-Kids Dag op zaterdag 14 maart - afgelast

  Race-Kids Dag op zaterdag 14 maart - afgelast

  Vandaag besloot de regering dat, vanwege het Coronavirus, bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers afgelast dienen te worden t/m 31 maart.

  Met grote spijt hebben wij dan ook het besluit moeten nemen de Race-Kids dag dit weekend niet door te laten gaan. Uiteraard zullen wij proberen het evenement op een later moment alsnog te houden.

  De winkel zal tijdens de reguliere openingstijden dit weekend en de rest van maart gewoon open zijn om je te helpen bij alles rond je motor.

  Meer informatie over de maatregelen van de overheid rond het Coronavirus vind je hier.

   

   

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 14 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Lees meer
 7. 8x Waarom je naar de Goedhart Seizoensopening moet komen

  8x Waarom je naar de Goedhart Seizoensopening moet komen

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je op 14, 15 & 16 februari bij de Goedhart Seizoensopening zijn. Maar waarom? Lees hier 8 redenen waarom jij erbij moet zijn.

  Lees meer
 8. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2022

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2022

   

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn op 14, 15 en 16 februari. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Lees meer
 9. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2020

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2020

  Tijdens de Seizoensopening 2020 geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend workshops & clinics. Je kunt kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In het tijdsschema hieronder zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.

  Lees meer
 10. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020

   

  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 14, 15 en 16 februari. 

  Lees meer
Pagina
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken