Laden...

Evenementen

 1. Pinksterweekend: korting op motorkleding & KTM Roadshow

  Pinksterweekend: korting op motorkleding & KTM Roadshow

  Het pinksterweekend beloofd een zonnig weekend te worden en zit boordevol actie bij Goedhart. Op zaterdag en maandag 2de Pinksterdag zijn de winkel en outlet open. De KTM Street Roadshow, kortingsacties op de nieuwe collectie kleding & helmen en de gezelligheid zijn meer dan genoeg redenen om langs te komen. Alle acties gelden ook online en zijn actief t/m maandag 29 mei.

  Lees meer
 2. KTM Roadshow Street

  KTM Roadshow Street

  KTM Roadshow Street, tijdens het Pinksterweekend

  Op zaterdag 27 en maandag (2e Pinksterdag) 29 mei ben je welkom voor de KTM Street Roadshow. Dus wil je het koude weer achter je laten en de vrijheid ervaren? Reserveer dan een tijdslot en test geheel vrijblijvend een nieuwe KTM straatmotor tijdens het Pinksterweekend.

  Lees meer
 3. Nieuwe Suzuki shop & introductie vier nieuwe modellen

  Nieuwe Suzuki shop & introductie vier nieuwe modellen

  Deze week staat in het teken van Suzuki. Met vier gloednieuwe modellen, de nieuwe Suzuki shop en acties op motoren en accessoires zijn er veel redenen om langs te komen. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste Suzuki's?

  Lees meer
 4. Yamaha Track Day TT Circuit Assen

  Yamaha Track Day TT Circuit Assen

  Nog enkele plekken vrij om deel te nemen aan de Track Days in Assen. Ga op je eigen Yamaha het circuit op, ga gratis proefrijden en maak een off-road rit op een nieuwe Ténéré 700. Dit alles is te boeken vanaf 165 Euro.

  Lees meer
 5. Paasweekend 2023: 10% korting op motorhelmen & Kawasaki Promo Tour

  Paasweekend 2023: 10% korting op motorhelmen & Kawasaki Promo Tour

  Het Paasweekend wordt bij Goedhart weer gezellig druk. We organiseren in samenwerking met Kawasaki de Promo Tour. Daarnaast bieden we korting op alle Kawasaki onderdelen, kleding en merchandise. In de kledingshop profiteer je van 10% korting op de nieuwe helmencollectie. Alle acties gelden ook online!

  Lees meer
 6. Kawasaki Promo Tour – Dit jaar grootser dan ooit!

  Kawasaki Promo Tour – Dit jaar grootser dan ooit!

  Paasweekend, Kawasaki weekend bij Goedhart Motoren

  De Kawasaki Promo Tour geeft je ook dit jaar weer een mooie kans om kennis te maken met de motoren van Kawasaki. Dit jaar is het aanbod groter dan ooit tevoren met zestien modellen. Tijdens het paasweekend hebben we vrijdag 7, zaterdag 8 en maandag 10 April de Kawasaki motoren klaarstaan om geheel vrijblijvend proef te rijden.

  Lees meer
 7. Is motorkleding verplicht?

  Is motorkleding verplicht?

  Motorrijden is leuk, maar je hebt niet altijd zin om je elke keer in het motorpak te hijsen. Voor een kort ritje of op een warme dag heb je misschien al helemaal geen zin om je te moeten ‘inpakken’. Toch is goede bescherming wel erg belangrijk. Sommige motorkleding is zelfs verplicht. In het buitenland kunnen bovendien weer andere regels gelden. Hoe dat allemaal precies zit, lees je hier.

  Lees meer
 8. Seizoensopening 2023: 16 t/m 19 februari

  Seizoensopening 2023: 16 t/m 19 februari

  Traditiegetrouw presenteren we onze belangrijkste primeurs voor 2023 tijdens onze eigen Seizoensopening. Nadat de voorgaande twee edities niet konden doorgaan, is er nu alle reden om er weer een spetterend feest van te maken. Kom jij ook langs?

  Lees meer
 9. Clinics & Presentaties tijdens seizoensopening 2023

  Clinics & Presentaties tijdens seizoensopening 2023

  Clinics en workshops

  We bieden tijdens de seizoensopening je weer de kans interessante demonstraties en clinics van 20 a 30 minuten bij te wonen. Aanmelden kan ter plekke en is gratis. In het tabel zie je de tijden van iedere clinic of demo, zorg dat je 5 minuten voor tijd aanwezig bent. We hebben onze expeditie ruimte hiervoor gereserveerd, deze vind je links van de motorkleding outlet.

  Lees meer
 10. Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  Uitslag trekking Mega Motor Markt 25 September 2022

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer