loading....

Motorvakantie? Bekijk alle bagage mogelijkheden voor jouw motor

Evenementen

 1. Spectaculaire Yamaha dagen!

  Spectaculaire Yamaha dagen!

  Van vrijdag 6 tot en met zaterdag 14 juli staat Yamaha centraal bij Goedhart: alle nieuwe modellen zijn te zien en te proberen, waaronder de gloednieuwe Yamaha Tracer 900. Daarnaast zal de Yamaha YZF-R1 M Superbike van de Nederlandse coureur Michael van der Mark te zien zijn.

  Continue reading

 2. Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni

  Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni

  Altijd al eens op een nieuwe Ducati willen rijden? Deze kans is nu dichterbij dan ooit met de Ducati Live Experience op zaterdag 16 juni! Maak kennis met de nieuwste modellen, zoals de nieuwe Ducati Monster 1200 S en de Ducati Scrambler Mach 2.0. 

  Continue reading

 3. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki

  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!

  Continue reading

 4. Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Dit jaar is Goedhart 27 jaar Kawasaki dealer en dit is een mooie reden om het merk in het zonnetje te zetten. van 5 t/m 9 juni staat Goedhart dan ook in het teken van Kawasaki met mooie aanbiedingen, demodagen en een hele reeks klassieke Kawasaki's tentoongesteld. 

  Continue reading

 5. Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Op zaterdag 28 april vieren we 59 jaar Triumph Bonneville bij Goedhart Motoren. Kom zaterdag 28 april naar Bodegraven en ervaar de unieke, oer-Britse kracht van Triumph!

  Continue reading

 6. Suzuki Angels & Heroes Tour zaterdag 14 april

  Suzuki Angels & Heroes Tour 2018

  De Suzuki Angels & Heroes Tour komt op zaterdag 14 april naar Bodegraven. Tijdens deze spetterende roadshow staat alles in het teken van de ultieme Suzuki beleving. Dit wil je niet missen!

  Continue reading

 7. KTM On Tour 25 maart in Bodegraven

  KTM On Tour

  DE KTM ON TOUR IS HELAAS AL VOL!

  Heb jij altijd al eens op de nieuwste KTM modellen willen rijden? Dit is mogelijk tijdens de KTM On Tour dag bij Goedhart Motoren in Bodegraven. Op zondag 25 maart komt de grote KTM-truck gevuld met de nieuwste motoren, kleding en gadgets. Bereid je dus voor op een dag vol demonstraties, de nieuwste KTM motoren zoals de nieuwe 790 Duke, 1290 Super Duke GT, 1290 Super Adventure S en nog veel meer.

  Continue reading

 8. Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 10 maart weer een Race Kids Dag! Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 12 in totaal

Pagina