loading....

2e pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend

Evenementen

 1. Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Op zaterdag 28 april vieren we 59 jaar Triumph Bonneville bij Goedhart Motoren. Kom zaterdag 28 april naar Bodegraven en ervaar de unieke, oer-Britse kracht van Triumph!

  Continue reading

 2. Suzuki Angels & Heroes Tour zaterdag 14 april

  Suzuki Angels & Heroes Tour 2018

  De Suzuki Angels & Heroes Tour komt op zaterdag 14 april naar Bodegraven. Tijdens deze spetterende roadshow staat alles in het teken van de ultieme Suzuki beleving. Dit wil je niet missen!

  Continue reading

 3. KTM On Tour 25 maart in Bodegraven

  KTM On Tour

  DE KTM ON TOUR IS HELAAS AL VOL!

  Heb jij altijd al eens op de nieuwste KTM modellen willen rijden? Dit is mogelijk tijdens de KTM On Tour dag bij Goedhart Motoren in Bodegraven. Op zondag 25 maart komt de grote KTM-truck gevuld met de nieuwste motoren, kleding en gadgets. Bereid je dus voor op een dag vol demonstraties, de nieuwste KTM motoren zoals de nieuwe 790 Duke, 1290 Super Duke GT, 1290 Super Adventure S en nog veel meer.

  Continue reading

 4. Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 10 maart weer een Race Kids Dag! Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

 5. 7x waarom je de Goedhart Seizoensopening 2018 niet mag missen

  7x waarom je de Goedhart Seizoensopening 2018 niet mag missen

  1. PRIMEURS!

  Dit is toch wel heel gaaf: we hebben op 16, 17 en 18 februari in Bodegraven meer dan 20 motorprimeurs staan – de nieuwste motoren die nog nergens in het land te zien zijn. Zelfs een Europese primeur! Check hier alle primeurs.

  Continue reading

 6. Spectaculaire Goedhart Seizoensopening 2018

  Spectaculaire Goedhart Seizoensopening 2018

  Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 februari vlammen we in Bodegraven met onze eigen Seizoensopening 2018!

  Continue reading

 7. We gaan niet naar MOTORbeurs Utrecht

  We gaan niet naar MOTORbeurs Utrecht
  We gaan niet naar de MOTORbeurs Utrecht. We hebben besloten om na meer dan 15 jaar het heft in eigen hand te nemen. Waarom? Omdat wij denken dat een eigen evenement leuker is. Normaal verplaatsen wij voor de beurs een deel van onze winkel naar Utrecht. We kunnen dan dus eigenlijk lang niet laten zien wat wij allemaal in petto...
 8. 7x waarom je de MEGA Motormarkt niet mag missen

  7x waarom je de MEGA Motormarkt niet mag missen

  Ja ja, het is weer bijna eind september en dus tijd voor onze jaarlijkse MEGA Motormarkt! Hét motorfestijn in Bodegraven, met muziek, eten, drinken, marktkramen vol mega-aanbiedingen op kleding, accessoires en onderdelen én een bizarre loterij. Dat mag je als motorliefhebber natuurlijk niet missen.

  Continue reading

8 producten(en)