loading....

Evenementen

 1. Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha is populair en dat merken we. De Tracer 900 is een van de best verkochte motoren van Nederland, de MT serie wordt onverminderd verkocht en de X-MAX en T-MAX motorscooters vinden gretig aftrek onder forenzen. Goedhart Motoren staat dan ook van 25 tot en met 31 maart in het teken van Yamaha!

  Continue reading

 2. Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 16 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

 3. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Continue reading

 4. Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  We gaan voor het tweede jaar op rij niet naar de MOTORbeurs. Dit besluit namen we vorig jaar omdat we in Utrecht lang niet kunnen laten zien wat we allemaal in petto hebben. In 2018 kwamen we dan ook met onze eigen variant op de beurs: de Goedhart Seizoensopening.

  Continue reading

 5. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Tijdens de Seizoensopening geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend  workshops & clinics. Je kan kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In de kalender hiernaast zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.

  Continue reading

 6. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 8, 9 en 10 februari. 

  Continue reading

 7. Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november

  Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november

  De Yamaha Niken, één van de meest revolutionaire motoren van dit moment dankzij zijn Leaning Multi Wheel technologie, is vrijdag 16 en zaterdag 17 november, voor het eerst in Nederland, vrij te rijden!

  Continue reading

 8. 8x waarom je naar de MEGA Motormarkt wil komen

  8x waarom je naar de MEGA Motormarkt wil komen
  Het komt nu toch wel heel dichtbij: dit weekend is het weer tijd voor onze spectaculaire MEGA Motormarkt! In en rond de winkel in Bodegraven kun je aanstaande zaterdag (8.30-17.00 uur) en zondag (12.00-17.00 uur) als motorliefhebber terecht voor fantastische kortingen (óók online*), een zenuwslopende loterij en vooral ook een geweldige sfeer. Voor als je nog twijfelt: hier 8x waarom...

Producten 1 tot 8 van 22 in totaal

Pagina