loading....

Evenementen

 1. KTM Orange Day & Husqvarna Testdag op zaterdag 1 mei

  KTM Orange Day & Husqvarna Testdag op zaterdag 1 mei

  Op zaterdag 1 juni staan we bij Goedhart in het teken van KTM en Husqvarna. Met een broodje. Met een drankje. En met de allernieuwste KTM’s en Husqvarna's, die je ongegeneerd aan de tand mag voelen tussen 10.00 en 17.00 uur.

  Lees meer
 2. Triumph Classic Days 9 t/m 13 april

  Triumph Classic Days 9 t/m 13 april
  Van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 april staat Goedhart in het teken van de befaamde Triumph-klassiekers. Wij zorgen ervoor dat alle Bonneville-modellen bij ons te bewonderen zijn in zo veel mogelijk kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld de avontuurlijke nieuwe Scrambler 1200-serie of bloedmooie Speed Twin 1200 in onze Triumph World Store in Bodegraven. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april heb je bovendien de mogelijkheid om te rijden op een 2019 Triumph Classic door het Groene Hart.
  Lees meer
 3. Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019

  Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019
  Bij Goedhart Motoren kleurt Pasen megagroen, dankzij een groots Kawasaki-festijn. Al 30 jaar zijn we de grootste Kawasaki-dealer van Nederland en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Geniet van de vele activiteiten, maak een proefrit op de nieuwste Kawasaki van jouw dromen en profiteer van feestelijke kortingen. En je kunt ook live kennismaken met aanstormend Kawasaki racetalent Robert Schotman (alleen 2de Paasdag). Dus wat let je, zet in het paasweekeinde koers naar Bodegraven.
  Lees meer
 4. Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart
  Yamaha is populair en dat merken we. De Tracer 900 is een van de best verkochte motoren van Nederland, de MT serie wordt onverminderd verkocht en de X-MAX en T-MAX motorscooters vinden gretig aftrek onder forenzen. Goedhart Motoren staat dan ook van 25 tot en met 31 maart in het teken van Yamaha!
  Lees meer
 5. Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 16 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!
  Lees meer
 6. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Lees meer
 7. Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019
  We gaan voor het tweede jaar op rij niet naar de MOTORbeurs. Dit besluit namen we vorig jaar omdat we in Utrecht lang niet kunnen laten zien wat we allemaal in petto hebben. In 2018 kwamen we dan ook met onze eigen variant op de beurs: de Goedhart Seizoensopening.
  Lees meer
 8. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019
  Tijdens de Seizoensopening geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend  workshops & clinics. Je kan kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In de kalender hiernaast zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.
  Lees meer
 9. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019
  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 8, 9 en 10 februari. 
  Lees meer
 10. Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november

  Ervaar de Yamaha Niken op 16 & 17 november
  De Yamaha Niken, één van de meest revolutionaire motoren van dit moment dankzij zijn Leaning Multi Wheel technologie, is vrijdag 16 en zaterdag 17 november, voor het eerst in Nederland, vrij te rijden!
  Lees meer
Pagina