Evenementen

 1. De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De nieuwe Yamaha MT10 van Enzo Knol

  De MT lijn van Yamaha is zo immens populair dat deze al geruime tijd beperkt beschikbaar is. Toen een klant zijn bestelling annuleerde konden wij iemand heel gelukkig maken. Niemand minder dan Enzo knol kwam zijn nieuwe Yamaha MT10 ophalen deze week.

  Lees meer
 2. Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 3. Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Wij willen met al onze klanten de uitbreiding van onze megastore vieren van 4.000 tot 6.000 vierkante meter.

  Lees meer
 4. Grande Opening Loterij 2022

  Grande Opening Loterij 2022

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Doe mee aan de Grande Opening loterij en maak kans op mooie prijzen.

  Lees meer
 5. Paasweekend acties

  Paasweekend acties

  Het paasweekend zit boordevol actie bij Goedhart. Op Goede vrijdag, zaterdag en maandag 2e paasdag zijn de winkel en outlet open. De Kawasaki Z Promo Tour, nieuwe kledingshop en kortingsacties dit paasweekend zijn meer dan genoeg redenen om langs te komen.

  Lees meer
 6. Honda DCT Promo Tour

  Honda DCT Promo Tour

  De Honda DCT Promo Tour komt dit jaar van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juli naar Goedhart, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

  Lees meer
 7. KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  KTM & Husqvarna Straat Testweek 2021

  Wil jij de nieuwste KTM en Husqvarna modellen testen? Dit is je kans! Van vrijdag 23 t/m zondag 25 juli organiseert Goedhart Motoren de KTM Test Week!

  Lees meer
 8. Pop-Up motorkleding outlet & forse uitbreiding

  Pop-Up motorkleding outlet & forse uitbreiding

  Goedhart Motoren groeit door. Om aan de stijgende vraag te voldoen voegen wij het aangrenzende pand op de Europaweg in Bodegraven toe aan de winkel. Op deze locatie zal tijdelijk een Pop-Up outlet worden gevestigd, waar motorkleding en helmen van bekende merken tegen messcherpe prijzen worden aangeboden.

  Lees meer
 9. Roadshows Horizon Motorreizen

  Roadshows Horizon Motorreizen

  De Roadshows van Horizon Motorreizen worden opnieuw ingepland wanneer de COVID maatregelen dit toelaten. Tot dan!

   

  Op ... hebben we het genoegen Horzion Motorreizen in huis te hebben. Tijdens deze presentatiedag neemt Horizon Motorreizen je op reis van de Noordkaap tot Marokko en van Ierland tot Moskou.

  Lees meer
 10. Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Ducati Summer Tour 2020 - Vol

  Lees meer
Pagina
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken