Motorkleding stijladvies & inspiratie #1

Het lijkt ons gaaf om regelmatig een post te maken met outfits. Hier zullen diverse stijlen voorbij komen en zo voor ieder wat wils. We geven duidelijk aan welke kledingstukken gebruikt zijn en linken naar de individuele pagina's zodat je er meer over kunt lezen.

Outfit #1. Heren outfit, urban en casual

John Doe Motoshirt Motorjas Is het een overhemd? Is het een motorjas? Wat maakt het uit, het ziet er gewoon goed uit en is ontworpen om je te beschermen tijdens het rijden.
Gemaakt van de beste kwaliteit materialen met kevlar verstevigd katoen en protectoren op de schouders en ellebogen. Ook geschikt voor de warmste dagen door de zogeheten coolmax binnenzijde.
John Doe Motorshirt
Rev'it Jackson 2 Motorjeans Ook de broek is gekozen om naadloos tussen motorrijden en het dagelijks leven te switchen. Dankzij veilige en dunne protectoren lijkt het een normale casual broek.
Gemaakt van Cordura denim en weggewerkte protectoren. Deze superstoere broek staat garant voor een veilige en stijlvolle rit waarin je moeiteloos het rijden en een terras afwisselt.
Rev'it Jackson 2 SK jeans
Rev'it Volcano Motorhandschoenen We hebben door het seizoen gekozen voor een luchtige doorwaai handschoen, de Volcano van Rev'it.

Rev'it Volcano motorhandschoenen

Segura Edmond Motorschoen Stevige schoen van leer. Stoere boot die makkelijk aan te trekken is en veel bescherming biedt.

Segura Edmond Motorschoen

Outfit #2. Dames outfit, urban en casual

HJC RPHA 70 Suky Motorhelm Deze integraalhelm van HJC (geschikt voor brildragers) heeft een compacte en lichtgewicht shell en is getest in de windtunnel om een zo stabiel en stil mogelijke helm te realiseren.
Met een geavanceerd ventilatiesysteem waardoor jij altijd je hoofd koel kan houden tijdens het rijden. Hiernaast heeft de helm een combinatie van materialen en design om je rit na rit een fris gevoel te geven in je helm. Dit naast vele functies die zorgen voor beter zicht tijdens het rijden maken deze helm tot een technologisch hoogstandje.
HJC RPHA 70 Suky Motorhelm
Rev'it Proxy H2O Ladies Motorjas Zijn casual uiterlijk dankt de Proxy H2O Ladies aan een exterieur van drie-laags Softshell. Dit materiaal voelt zacht aan maar heeft hoge mate van slijtvastheid, ideaal voor een urban motorjas.
Naast het slijtvaste exterieur biedt de Proxy Ladies nog meer bescherming in de vorm van Seesmart CE-Level 1 elleboog- en schouderprotectoren. Deze zijn bovendien verder uit te breiden met een apart te verkrijgen rugbeschermer.
Rev'it Proxy H2O Ladies Motorjas
Rev'it Sand 4 Motorhandschoenen Deze Sand 4 motorhandschoen is speciaal ontwikkeld voor de zomer en biedt excellente grip, ventilatie, stretchdelen en ademende eigenschappen.
Met de Rev'it Sand 4 motorhandschoenen ben je verzekerd van het beste comfort tijdens de warmere ritten. Uiteraard zijn er geen zorgen om bescherming dan meerdere protectoren in deze handschoen.
Rev'it Sand 4 Motorhandschoenen
Rev'it Ellison Ladies SK Motorbroek Met deze rekbare legging ben je verzekerd van een gegoten pasvorm, voorzien van alle nodige bewegingsvrijheid op en naast de motor.
Om de draagster zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te bieden is de Ellison Ladies gemaakt van Polyester stretch en voorzien van accordeon stretchdelen. Dankzij de slijtvastheid van het Polyester in combinatie met veiligheidsnaden ben je ook nog eens goed beschermd.
Rev'it Ellison Ladies SK Motorbroek
Rev'it Delta H2O Ladies Motorschoenen Heb jij liever sneakers die je zowel op als naast de motor kan dragen dan motorlaarzen? Dan ben je nu klaar met zoeken.
Deze motortrainers hebben een casual uiterlijk zonder protectie op te offeren, dankzij meerdere verstevigingen en thermisch gevormde cups. De Delta is ook nog eens waterdicht en OrthoLite® X40 binnenzolen waardoor je altijd droge en comfortabele voeten hebt.
Rev'it Delta H2O Ladies Motorschoenen