Gratis Sport Pakket bij een nieuwe Yamaha MT-10

Op zoek naar adrenaline op twee wielen? De Yamaha MT-10 is allesbehalve standaard. Het is de ultieme Hyper Naked, ontworpen met de grensverleggende technologie van de R1 Superbike.

Waarom zou je genoegen nemen met 'goed' als je 'geweldig' kunt hebben? Tot en met 31 mei gaat Yamaha nog een stap verder. Bij aanschaf van jouw gloednieuwe MT-10 ontvang je een compleet Sport Pakket ter waarde van € 2.175,-. Dit betekent dat je de meest sportieve variant van deze al extreem sportieve motor bemachtigt, voor de prijs van een 'gewone', slechts € 18.099,-. Klaar om de ultieme rijervaring te omarmen?

Beauty and a beast

Geef de Yamaha MT-10 een nog sportievere look met het Sport Pakket. Dit pakket bestaat uit een flinke reeks accessoires die jouw MT-10 niet alleen scherpere looks, maar ook hogere prestaties geeft. Denk hierbij aan een titanium of zwarte lichtgewicht Akrapovič sportdemper. Het carter, de koppeling en het kettingwiel krijgen GB Racing billet beschermkappen. Verbeter je stuur met handkappen die uitgerust zijn met geïntegreerde knipperlichten. De achterkant wordt voorzien van een lichtgewicht kentekenplaathouder. De radiateur en de oliekoeler worden beschermd door licht materiaal. De kosten van dit pakket zijn € 2.175,-. Koop jij voor 31 mei 2024 een nieuwe Yamaha MT-10 en staat hij op jouw naam geregistreerd? Dan vervallen de kosten van het sportpakket!

Gratis sport pakket voor de MT-10

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2024 (zolang de voorraad strekt);
  • Geldig voor elk nieuw MT-10 uit modeljaar 2022;
  • FOC Sport pakket, inclusief radiateur-en oliekoel bescherming ter waarde van € 2.175,- (deze prijs is inclusief BTW & exclusief montage kosten);
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe MT-10 modeljaar 2022 geregistreerd met Nederlands kenteken (export uitgesloten);
  • Deze actie kan niet worden omgezet in contanten of korting;
  • Exclusief montage kosten.

Waar wacht je nog op? Kom een kijkje nemen bij ons in de showroom en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van de Yamaha MT-10 met gratis Sport Pakket.

Yamaha MT-10