Honda CB125R: Nieuwe kleuren, nieuw scherm en nieuwe specificaties

De Honda CB125R krijgt vier nieuwe kleurstellingen en een splinternieuw TFT-kleurenscherm. Ze voldoen nu ook aan de Euro5+ norm voor 2024. Ontdek hier welke kleuren je nu kunt bemachtigen en wat er nog meer veranderd is.

Honda CB125R: Wat is nieuw?


  • De Honda CB125R is nu EURO5+ conform in 2024
  • Nieuwe kleuren CB125R beschikbaar in 2024: Cynos Gray, Pearl Cool White, Reef Sea Blue Metallic en Pearl Splendor Red
  • Nieuwe, grote logo’s in bijpassende kleuren
  • De CB125R krijgt een vernieuwd TFT-kleurenscherm zoals op de CB1000R en worden bediend met geavanceerde nieuwe knoppen

De Honda CB125R is sinds zijn introductie een motorfiets die erg geliefd is bij hun eigenaren. Aangedreven met een uitstekende 125cc-motorblok is de Honda CB125R voor menig beginnende motorrijder de eerste stap. Met het nieuwe TFT-kleurenscherm krijgt dit model een extra premium touch. Dankzij de vier nieuwe opvallende kleuren kun je jezelf weer onderscheiden van de massa.

Voor het jaar 2024 onderging de Honda CB125R een grondige vernieuwing, met de introductie van een geheel nieuwe motor die een aanzienlijk vermogen levert van 11,0 kW en een koppel van 11,6 Nm. Bovendien werd hij uitgerust met de geavanceerde 41mm Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) USD-vork, rechtstreeks overgenomen van zijn verwante Neo Sports Café-model, de CB650R. Deze indrukwekkende upgrade brengt de vering van een 'grote' motorfiets naar de 125cc-klasse, waardoor een nog betere rijervaring wordt gegarandeerd.

Nieuwe kleuren

De CB125R voor het modeljaar 2024 zal beschikbaar zijn in een opvallende reeks kleuren, waaronder Mat Cynos Gray, Pearl Cool White, Reef Sea Blue Metallic en Pearl Splendor Red, allemaal met meegelakt achterste kuipwerk. Elk kleurenschema wordt verfraaid met prominente CB125R-logo's op de radiatorkappen en omgekeerde Honda Wing-logo's op de tank. Een unieke uitzondering vormt het Matt Cynos Gray Metallic-schema, dat zich onderscheidt door de toevoeging van goudkleurige CB125R- en Honda Wing-logo's op respectievelijk de radiatorkappen en de tank.