Honda DCT Tour 2022

Kom ervaren hoe het kan zijn. Echt motor rijden, maar dan zonder te schakelen.
Op Vrijdag 2 en Zaterdag 3 september vindt de DCT Tour van Honda plaats bij ons in Bodegraven.

Op deze dagen kun je kennis komen maken met wat alles wat Honda te bieden heeft op zijn 'Dual Clutch Transmission', oftewel zelf schakelen met een druk op de knop of alles lekker automatisch laten schakelen. Op Donderdag 1 september zijn er ook tijdsloten te boeken, deze zijn echter zonder groepsritten geregeld.

Tien jaar geleden introduceerde Honda Dual Clutch Transmission (DCT), een technologie waarin honda tot op de dag van vandaag nog altijd uniek is. Deze DCT-modellen worden gekenmerkt door soepel rijplezier en een eenvoudige bediening. Twee koppelingen doen samen het schakelwerk binnen een fractie van een seconde en zorgen voor vlotte schakelovergangen. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden. Juist voor diegene die sceptisch is over het gevoel wat motorrijden zou moeten zijn is dit de perfecte mogelijkheid om een ervaring rijker te worden.

Klik op uw gewenste Honda DCT motor Tour model en boek uw tijdslot. Let op! om iedereen een kans op een proefrit te geven vragen we u maximaal 1 tijdslot te reserveren per persoon. Op de dag zelf kan in overleg en bij beschikbaarheid een extra rit geboekt worden. Na bevestiging via uw mail is uw boeking in principe bevestigt. Wees minimaal 20 minuten voor de geboekte tijd aanwezig zodat we genoeg tijd hebben voor registratie. Neem gepaste motorkleding mee en een voor de motor geschikt Nederlands rijbewijs.

Boekt u een tijdslot op Donderdag 1 september dan rijdt u in principe niet in groepsverband en zonder voorrijder. Op vrijdag en zaterdag is alles wel georganiseerd!

Kies uw favoriete DCT Tour-model

Forza750 NC750X X-ADV NT1100 Africa Twin Rebel1100 Gold Wing