Inschrijven Honda Experience Days

Kom op je favoriete Honda motor rijden tijdens ons event van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni. Samen in een groep rij je een mooie route op de nieuwste modellen.

Honda Experience: Test je favoriete Honda motor!

In het weekend van vrijdag 28 t/m zondag 30 juni (koopzondag) organiseren wij samen met Honda de Honda Experience Days en de A2 Tour. Hier kan je samen met andere motorrijders verschillende Honda motoren uitproberen. Op de parkeergelegenheid voor de outlet staan er 20 verschillende motoren klaar voor testritten, 10 A en 10 A2. Een aantal van deze motoren komen in de Dual Clutch Transmission (DCT) versie. Honda is al in 2010 begonnen met deze technologie, hierdoor is het mogelijk om tussen manueel en automatisch schakelen te kiezen. Het DCT systeem zorgt ervoor dat je nooit die spannende connectie met je motor verliest. Onder aan deze pagina staan de motoren met DCT aangegeven. Ook hebben wij twee modellen met de nieuwe E-Clutch, ook deze staan aangegeven met een label. Omdat we veel belangstelling verwachten hebben we een handig online reserveringssysteem opgezet. Selecteer eenvoudig je favoriete Honda model en kies je tijdslot.

Informatie en voorwaarden:

  • We rijden in groepjes met een voorrijder een gevarieerde route van 30 á 35 minuten
  • Maximaal 1 reservering per persoon (dubbele reserveringen worden verwijderd om iedereen de kans te kunnen geven mee te rijden)
  • Zorg voor correcte motorkleding, helm, jas en handschoenen
  • Neem je motorrijbewijs mee!