Loterij en prijzen tijdens de Mega Motor Markt

Tijdens de Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m 24 september 2023 hebben we weer een grote Goedhart loterij gepland. Als ontvanger van de Goedhart krant ontvang je al een gratis lot ter waarde van €5,-. Loten zijn tijdens het evenement verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Loten kunnen elke dag van het evenement ingeleverd worden, op zondag 24 september om 16:45 is er een live trekking.

Win een Suzuki GSX-8S, Kawasaki Versys 650 of andere prachtige motorprijzen

1e Prijs, 2023 Suzuki GSX-8S ter waarde van €9.999,-.

De nieuwe Suzuki GSX-8S is van de grond af aan opnieuw ontworpen om te stralen als een nieuwe interpretatie van naked streetfighter performance. Hij combineert comfort en prettige stuureigenschappen met een krachtige, gloednieuwe 776 cc paralleltwin voor de best mogelijke rijervaring met een sterke focus op rijplezier. Of dat nu in de stad is of op een uitdagende bergpas.

Bekijk de Suzuki GSX-8S

2e Prijs, 2023 Kawasaki Versys 650 ter waarde van €9.699,-.

Dankzij zijn moderne design, comfortabele rijeigenschappen en een scherpe consumentenprijs is de Kawasaki Versys 650 een zeer geliefde motor onder de toerrijders. De aandrijving door een krachtige en zuinige tweecilinder zorgt voor uitstekende prestaties bij sportieve tourritten, waarnaast deze motor perfect geschikt is voor dagelijks woon-werkverkeer.

Bekijk de Kawasaki Versys 650

3e Prijs, compleet Rev'it kledingpakket ter waarde van €850,-.

De winnaar of winnares van deze prijs wordt een volledig nieuwe Rev'it motorkleding outfit aangeboden. Na het winnen van deze prijs kun je langskomen in de winkel op afspraak en we gaan je helpen met het kiezen van de mooiste combinatie outfit van dit merk.

Bekijk alle kleding alvast online

4e Prijs, TomTom Rider 550 SE ter waarde van €399,-.

Maak van je rit een feestje door zonder zorgen de meest snelle of juist prachtige routes te kiezen. Op het heldere en informatieve scherm kun je zelfs met winterhandschoenen aan keuzes maken. Het systeem is via WiFi up te date te houden, dus geen gedoe met kabeltjes. Deze prijs is compleet met RAM-Houder, USB kabel, stroomkabel en documentatie. Niets staat je nog in de weg om op verkenning te gaan.

Bekijk de TomTom Rider 550 SE

5e Prijs, Sena 10S bluetooth communicatieset ter waarde van €241,- inclusief inbouw.

Deze Bluetooth 4.1 communicatieset is speciaal voor de motor ontwikkeld en biedt groepen tot 4 personen over 1600 meter afstand de mogelijkheid te communiceren. Via bluetooth koppel je een telefoon of navigatie en geniet je van instructies en je muziek tijdens de rit.

Bekijk de Sena 10S

6e Prijs, Goedhart Motoren Giftcard ter waarde van €200,-

Het perfecte cadeau voor iedere motorrijder. Dit cadeau staat garant voor shopplezier, een mooi bedrag van €200,- vrij besteedbaar in onze kledingwinkel, voor het huren van een motorfiets of voor duidenden artikelen zoals onderdelen en accessoires.

Let op: Loten zijn niet inwisselbaar voor geld. Kansspelbelasting is voor eigen rekening

Lees de andere blogs voor meer informatie!

Meer informatie