Maatregelen Corona bij Goedhart Motoren

Maatregelen bij Goedhart

Ook wij van Goedhart Motoren doen er alles aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. In onze winkel zijn dan ook maatregelen genomen om jou als klant, ons team, en Goedhart als winkel te beschermen. 

Het bestrijden van Corona kunnen we alleen met z’n allen. Wij verzoeken je bij een winkelbezoek een motorlengte afstand te houden van anderen en de aanwezige aanwijsborden & looprichtingen te volgen. Onze koffiehoeken en horeca zijn voorlopig gesloten. Ook willen we je vragen je handen voor en na het proefzitten van een motor of passen van kleding te ontsmetten met de aanwezige ontsmettingsmiddelen. Als we met zijn allen deze maatregelen naleven blijft Nederland gezond en kan de winkel open blijven.

Ook willen we je wijzen op onze webwinkel waar je al onze producten kunt bestellen, om thuis te laten bezorgen. Om online winkelen de komende tijd aantrekkelijker te maken bieden wij vanaf nu gratis retourneren vanaf €50,- en bezorgen wij motoren nu ook gratis aan huis.

Informatie en maatregelen rijksoverheid (per 23/3/2020)

Op 23 maart zijn de regels rondom de bestrijding van Corona aangepast door de overheid. Hierdoor zijn winkels verplicht ervoor te zorgen dat Corona zo min mogelijk verspreidingskans heeft, hiervoor zal je dan ook aanpassingen in ons winkelbeleid tegen komen als looproutes, geen horeca, en ontsmettingsmiddelen verspreid door de winkel, en waar nodig de beperking van aantal mensen in de winkel. Dit doen wij zowel voor Goedhart Motoren als zaak als voor jou, we vragen dan ook om zowel je begrip als medewerking.

Klik voor meer informatie over de maatregelen van de overheid hier.

Extra diensten bij online shoppen

Het Goedhart Team wil door de Corona uitbraak online shoppen stimuleren. Naast maatregelen in de winkel hebben wij extra diensten toegevoegd aan onze online shop.

• Gratis retourneren vanuit NL en BE (verzenden was al gratis)
• Motoren kunnen nu ook online worden besteld
• Gratis thuis bezorgd voor motoren door heel NL