De zomervakantie zit erop, maar wij zijn nog niet klaar! We gaan vol gas los met de MEGA Motormarkt op zaterdag 28 en zondag 29 september! Met onder meer een outlet vol motorkleding en accessoires. En in de MEGA Motormarkt Loterij maak je kans op prachtige prijzen, waaronder twee nieuwe motoren.

Grootste in zijn soort

De MEGA Motormarkt is uitgegroeid tot een van de grootste events in zijn soort, goed voor 15.000 bezoekers. Een festijn waar je kunt profiteren van prachtige deals, volop informatie vindt en waar je geniet van motorplezier, eten, drinken en live muziek. 

Korting, korting, korting!

Omdat wij speciaal voor dit weekend groot inkopen, kunnen we producten met uitzonderlijke kortingen aanbieden. Een uitgebreide collectie motorkleding, helmen, motoraccessoires en motoren voor megalage prijzen vind je in de outlet. De showroom is één grote markt. Bovendien krijg je sowieso BTW­ korting op alle nieuwe kleding en helmen. Daarnaast krijg je een gratis lot boven besteding van 25 Euro en maak je kans op onder andere twee nieuwe motoren! Bekijk de samenvatting van onze acties.

Win jij die nieuwe motor tijdens de MEGA Motormarkt?

Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook Loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag bekend. Op zaterdag maak je kans op een Suzuki GSX-­S 750 en op zondag op Kawasaki Ninja ZX6­R. Elke dag gaan er nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

Lees alles over de loterij

Meer dan 70 specialisten staan voor je klaar

In de showroom zijn ook onze leveranciers present. Hier kun je terecht voor navigatie, gehoorbescherming, uitlaten of helmen. Meer dan 70 specialisten staan voor je klaar, van onder meer Dunlop, Michelin, Akrapovič, SENA communicatie en helm merk Arai. Kijk verderop in de folder voor meer acties en activitieiten.

Bekijk de folder

Fun en entertainment

Het wordt weer een prachtige motorhappening. Aan alles is gedacht. Van parkeren (in de directe omgeving van onze winkel hebben we volop parkeerplek) tot aan eten en drinken. Met de lekkerste hamburger van Bodegraven en omstreken. Buiten hebben we een groot terras en een podium waar een band speelt die de sfeer verder verhoogt. Hier is ook de trekking van de loterij. Valt het weer tegen, dan is het terras overdekt en verwarmd. Kortom, we kijken uit naar je bezoek op zaterdag 28 of zondag 29 september!

Standhouders & activiteiten

Openingstijden

- Zaterdag 28 september van 08:30 tot 17:00
- Zondag 29 september van 12:00 tot 17:00

Trekking van de MEGA Motormarkt Loterij zaterdag & zondag om 17:00 uur.