MEGA Motormarkt 2018: 29 & 30 september

MEGA-kortingen tot wel 70 procent*!

Jaja, de jaarlijkse MEGA Motormarkt staat weer voor de deur! Hét niet te missen motorfestijn in Bodegraven, met muziek, eten, drinken, marktkramen vol MEGA-aanbiedingen op kleding, accessoires en onderdelen en uiteraard de MEGA Motormarkt Loterij! Dit jaar vindt de MEGA Motormarkt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september.

MEGA Motormarkt Loterij: dit kun je winnen

Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook Loterij. We verloten ook dit jaar weer twee (!) gloednieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag om 17.00 uur bekend en dat is nieuw. Op zaterdag maak je kans op een KTM 790 Duke en op zondag op een Kawasaki Versys 650. Bovendien gaan er elke dag nog andere heel leuke prijzen de deur uit. Dus wil je weten of je een van de nieuwe motoren of een van de andere leuke prijzen hebt gewonnen? Wacht tot de trekking! Check hier wat je kunt winnen en hoe je kans maakt.

Lees alles over de loterij

Standaard BTW-korting op nieuwe kleding en helmen**

Wat je nog meer kunt verwachten? Behalve alle aanbiedingen in de outlet krijg je sowieso BTW-korting op alle nieuwe kleding en helmen. Verder staan er meer dan 70 specialisten voor je klaar in de showroom en achter de marktkramen van onze leveranciers, zoals TomTom, Akrapovič, Barracuda, SENA communicatie en helmmerken Arai en Shoei. Hier kun je terecht voor navigatie, gehoorbescherming, uitlaten of helmen.

Megaleuke motorhappening

Een bezoek is genieten. Van parkeren (in de directe omgeving van onze winkel hebben we volop parkeerplek) tot aan eten en drinken. Met de lekkerste hamburger van Bodegraven en omstreken. Buiten hebben we een groot terras en een podium waar een band speelt die de sfeer verder verhoogt. Hier is ook de trekking van de loterij. En het terras is overdekt en verwarmd, mocht het weer wat tegenvallen. Kortom, we maken er weer een megaleuke motorhappening van, voor jou!

Openingstijden MEGA Motormarkt

Zaterdag 29 september: 08.30-17.00 uur Zondag 30 september: 12.00-17.00 uur * Kortingen en acties gelden ook online tijdens de MEGA Motormarkt op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018. Bij onlineaankopen krijg je geen gratis lot. ** Uitgezonderd Shoei Neotec II Bekijk hier het Goedhart Magazine: