MEGA Motormarkt Loterij Winnaars!

Winnaars zondag:

  1. Sjoerd van Dijke uit Hazerwoude-Dorp
  2. N. Bouwman uit Woerden
  3. Dave Brookman uit De Meern
  4. Daisy Schenderling uit Koudekerk a/d Rijn
  5. Arie Stofberg uit Zevenhuizen

Winnaars zaterdag:

  1. Sammy Spronk uit Zoeterwoude
  2. Nigel Kok uit Rotterdam
  3. Esther Vd Mark-Buizer uit Oud-Beijerland
  4. Marco Slotboom uit Driebergen
  5. Max Grönloh uit Woerden

Dit kun je winnen!

Zeg je MEGA Motormarkt, dan zeg je ook Loterij. We verloten ook dit jaar weer twee (!) gloednieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag om 17.00 uur bekend en dat is nieuw. Op zaterdag maak je kans op een KTM 790 Duke en op zondag op een Kawasaki Versys 650. En elke dag gaan er ook nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

Hoe maak je kans?

In het Goedhart Magazine tref je een gratis lot* t.w.v. € 5,-. Neem dit lot mee en lever het in bij ons op 29 of 30 september. Wel even je gegevens invullen, want alleen dan maak je kans op één van de prijzen. En bij elk product boven de € 25,- die je tijdens de MEGA Motormarkt koopt, krijg je een lot cadeau* om je kansen te vergroten. Ook kun je voor € 5,- per stuk losse loten kopen tijdens het evenement.

Extra spannend

We maken de loterij dit jaar extra spannend. Op beide dagen is de trekking van de loterij: notaris L.T. ter Wal zal die op 29 en 30 september aan het einde van de middag live verrichten. Dus wil je weten of je een van de nieuwe motoren of een van de andere leuke prijzen hebt gewonnen? Wacht tot de trekking! Natuurlijk maak je ook kans als je niet aanwezig bent bij de trekking. Let op: de kansspelbelasting is voor eigen rekening. Tijden & prijzen: Zaterdag 29 september 17:00 uur: KTM 790 Duke, Scorpion uitlaat, Rukka Thunder R jas, HJC R-PHA 70 & SENA SMH-5 bluetooth headset Zondag 30 september 17.00 uur: Kawasaki Versys 650, Arai RX-7 V, Scorpion uitlaat, Macna Aytee + Individi & SENA SMH-5 bluetooth headset

Overzicht van de prijzen

Lees alles over de MEGA Motormarkt

*De loten zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij onlineaankopen tijdens de MEGA Motormarkt krijg je geen gratis lot.