loading....

Nieuws

 1. Achtergrond: alle Triumph Classic modellen

  Achtergrond: alle Triumph Classic modellen

  Triumph Motorcycles staat bekend om de lange geschiedenis. Toen Triumph Engineering in 1983 failliet ging, kocht de Britse motorliefhebber John Bloor de naam en fabricagerechten van de officiële eigenaar. De fabriek en de ontwerpen van het nieuwe bedrijf waren verouderd en konden niet tegen de Japanners concurreren, dus besloot Bloor om Triumph niet onmiddellijk opnieuw te lanceren. Sinds 2002 worden de nieuwe Bonneville en andere Classic modellen weer ontwikkeld en geproduceerd.

  Continue reading

 2. Unieke Arai RX-7V Isle of Man TT 2019

  Unieke Arai RX-7V Isle of Man TT 2019

  Arai staat al sinds jaar en dag bekend om z’n tophelmen, met de RX-7 GP als absolute vaandeldrager. En juist deze helm maakt nu plaats voor de compleet nieuwe en revolutionaire RX-7V. Met een buitenschaal die nog sterker, ronder en gladder is. Bekende coureurs, onder wie Maverick Viñales, Jonathan Rea en Michael van der Mark, droegen hun steentje bij aan de ontwikkeling. Helemaal spectaculair is de exclusieve Isle of Man Limited Edition 2019.

  Continue reading

 3. Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019

  Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019

  Bij Goedhart Motoren kleurt Pasen megagroen, dankzij een groots Kawasaki-festijn. Al 30 jaar zijn we de grootste Kawasaki-dealer van Nederland en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Geniet van de vele activiteiten, maak een proefrit op de nieuwste Kawasaki van jouw dromen en profiteer van feestelijke kortingen. En je kunt ook live kennismaken met aanstormend Kawasaki racetalent Robert Schotman (alleen 2de Paasdag). Dus wat let je, zet in het paasweekeinde koers naar Bodegraven.

  Continue reading

 4. Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha is populair en dat merken we. De Tracer 900 is een van de best verkochte motoren van Nederland, de MT serie wordt onverminderd verkocht en de X-MAX en T-MAX motorscooters vinden gretig aftrek onder forenzen. Goedhart Motoren staat dan ook van 25 tot en met 31 maart in het teken van Yamaha!

  Continue reading

 5. Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 16 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

 6. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Continue reading

 7. Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  We gaan voor het tweede jaar op rij niet naar de MOTORbeurs. Dit besluit namen we vorig jaar omdat we in Utrecht lang niet kunnen laten zien wat we allemaal in petto hebben. In 2018 kwamen we dan ook met onze eigen variant op de beurs: de Goedhart Seizoensopening.

  Continue reading

 8. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Tijdens de Seizoensopening geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend  workshops & clinics. Je kan kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In de kalender hiernaast zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 80 in totaal