loading....

Meld je aan voor de KTM On Tour op zondag 25 maart

Nieuws

 1. Het zit hem in de details: Barracuda Yamaha MT-09

  Barracuda Yamaha MT-09

  De Yamaha MT-09, een ‘Hyper Naked’ met een radicaal uiterlijk, fraai vormgegeven body en aangescherpte prestaties is dankzij Barracuda nog nét wat radicaler geworden.

  Continue reading

 2. KTM On Tour 25 maart in Bodegraven

  KTM On Tour

  Heb jij altijd al eens op de nieuwste KTM modellen willen rijden? Dit is mogelijk tijdens de KTM On Tour dag bij Goedhart Motoren in Bodegraven. Op zondag 25 maart komt de grote KTM-truck gevuld met de nieuwste motoren, kleding en gadgets. Bereid je dus voor op een dag vol demonstraties, de nieuwste KTM motoren zoals de nieuwe 790 Duke, 1290 Super Duke GT, 1290 Super Adventure S en nog veel meer.

  Continue reading

 3. Het zit hem in de details: Barracuda Kawasaki Z900

  Barracuda Kawasaki Z900
  De Kawasaki Z900, een veelzijdige, complete maar bovenal sportieve motor is door het Italiaanse Barracuda onder handen genomen en nóg sportiever gemaakt.

  Continue reading

 4. Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Kom naar de Race Kids Dag op zaterdag 10 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 10 maart weer een Race Kids Dag! Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

 5. Nieuw motormerk: Husqvarna

  Husqvarna Vitpilen 401 bij Goedhart Motoren

  In onze onlangs flink vergrote showroom hebben we ruimte voor een nieuw motormerk: Husqvarna. We zijn vanaf heden officieel dealer van het Zweedse motormerk. Dat brengt het aantal merken waarvoor wij officieel dealer zijn op elf.

  Continue reading

 6. Dit zijn alle nieuwe motoren van 2018

  Dit zijn alle nieuwe motoren van 2018

  Zoals elk jaar was het weer genieten op de EICMA-motorbeurs in Milaan. Daar werden alle nieuwe topmodellen van 2018 onthuld. En wij waren er bij – mét camera! Bekijk de video’s nu op ons YouTube-kanaal.

  Continue reading

 7. Joost over de nieuwe Triumph Street Triple

  Joost over de nieuwe Triumph Street Triple

  De nieuwe Triumph Street Triple 765. Misschien wel de beste driecilinder ooit.

  De Triumph Street Triple RS en achter de Street Triple SDe eerste lovende reacties van de pers na de introductie van de nieuwe Triumph Street Triple die ik op Facebook voorbij zie komen bevestigen wat ik eigenlijk al weet. De nieuwe Triumph Street Triple 765 is een beest van een motor. Ik mocht 'm zelf testen in Jerez, Spanje.

  Continue reading

 8. Maak kennis met spectaculairste motor van 2018

  Maak kennis met spectaculairste motor van 2018

  Born to race! De nieuwe Panigale, de krachtigste productie-Ducati ooit, hebben wij nu al in huis! 214 pk bij 13.000 toeren per minuut en een gewicht van slechts 175 kilo schoon aan de haak. Met een V4-blok dat rechtstreeks is afgeleid van de Moto GP-machine en een geluid dat klinkt als een motorische opera.

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 20 in totaal

Pagina