loading....

Nieuws

 1. Yamaha NIKEN Tour 24 & 25 augustus

  Afgelopen jaren is er veel door Yamaha geïnvesteerd in een nieuw concept: De Yamaha NIKEN. De NIKEN is een motorfiets als geen ander en je zou het moeten ervaren om het te begrijpen. Dankzij de Leaning MultiWheel technologie heeft deze gloednieuwe en veelzijdige motor met drie wielen een onderscheidende look en biedt het de bestuurder een unieke rijervaring. Omdat er zo positief gereageerd wordt op de Yamaha NIKEN nadat de motorrijder er op heeft gereden, willen we graag zo veel mogelijk motorrijders kennis laten maken met het nieuwe fenomeen.

  Lees meer
 2. Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ducati Desmo Dag zaterdag 22 juni & 10% korting

  Ieder jaar strijkt Ducati neer bij Goedhart Motoren met de befaamde Ducati Desmo dag. Dit betekent naar hartelust proefrijden op de nieuwste Ducati's onder begeleiding van een voorrijder van DOC-NL. Daarbovenop geniet je ook van 10% korting op Ducati onderdelen, accessoires en merchandise.

  Lees meer
 3. Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen

  Pinksterweekend: 15% korting op motorkleding & Suzuki dagen


  De openingstijden dit pinksterweekend zijn: vrijdag 7 juni van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag 8 juni van 8.30 tot 17.00 uur en maandag 10 juni (2e pinksterdag) van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees meer
 4. KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  KTM & Husqvarna Testdag en 10% korting op originele producten

  Op zaterdag 1 juni staan we bij Goedhart in het teken van KTM en Husqvarna. Met een broodje. Met een drankje. En met de allernieuwste KTM’s en Husqvarna's, die je ongegeneerd aan de tand mag voelen tussen 10.00 en 17.00 uur. Dat is nog niet alles, want van 25 mei t/m 1 juni profiteer je ook van 10% korting op alle Husqvarna en KTM producten.

  Lees meer
 5. TomTom Cashback actie

  40 Euro cashback bij aanschaf van een TomTom Rider 550 World

  Lees meer
 6. Achtergrond: alle Triumph Classic modellen

  Achtergrond: alle Triumph Classic modellen
  Triumph Motorcycles staat bekend om de lange geschiedenis. Toen Triumph Engineering in 1983 failliet ging, kocht de Britse motorliefhebber John Bloor de naam en fabricagerechten van de officiële eigenaar. De fabriek en de ontwerpen van het nieuwe bedrijf waren verouderd en konden niet tegen de Japanners concurreren, dus besloot Bloor om Triumph niet onmiddellijk opnieuw te lanceren. Sinds 2002 worden de nieuwe Bonneville en andere Classic modellen weer ontwikkeld en geproduceerd.
  Lees meer
 7. Unieke Arai RX-7V Isle of Man TT 2019

  Unieke Arai RX-7V Isle of Man TT 2019

  Arai staat al sinds jaar en dag bekend om z’n tophelmen, met de RX-7 GP als absolute vaandeldrager. En juist deze helm maakt nu plaats voor de compleet nieuwe en revolutionaire RX-7V. Met een buitenschaal die nog sterker, ronder en gladder is. Bekende coureurs, onder wie Maverick Viñales, Jonathan Rea en Michael van der Mark, droegen hun steentje bij aan de ontwikkeling. Helemaal spectaculair is de exclusieve Isle of Man Limited Edition 2019.

  Lees meer
 8. Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019

  Paasweekend: Kawasaki Green Days 2019
  Bij Goedhart Motoren kleurt Pasen megagroen, dankzij een groots Kawasaki-festijn. Al 30 jaar zijn we de grootste Kawasaki-dealer van Nederland en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan. Geniet van de vele activiteiten, maak een proefrit op de nieuwste Kawasaki van jouw dromen en profiteer van feestelijke kortingen. En je kunt ook live kennismaken met aanstormend Kawasaki racetalent Robert Schotman (alleen 2de Paasdag). Dus wat let je, zet in het paasweekeinde koers naar Bodegraven.
  Lees meer
 9. Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart

  Yamaha Dagen 25 t/m 31 maart
  Yamaha is populair en dat merken we. De Tracer 900 is een van de best verkochte motoren van Nederland, de MT serie wordt onverminderd verkocht en de X-MAX en T-MAX motorscooters vinden gretig aftrek onder forenzen. Goedhart Motoren staat dan ook van 25 tot en met 31 maart in het teken van Yamaha!
  Lees meer
 10. Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 16 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!
  Lees meer
Pagina