Nieuws

 1. Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  Uitslag trekking Grande Opening Goedhart motoren

  De Uitslagen zijn bekend!

  Lees meer
 2. Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Grande Opening Megastore: 4 t/m 8 mei

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Wij willen met al onze klanten de uitbreiding van onze megastore vieren van 4.000 tot 6.000 vierkante meter.

  Lees meer
 3. Grande Opening Loterij 2022

  Grande Opening Loterij 2022

  Zorg dat je erbij bent tijdens de Grande opening van woensdag 4 t/m zondag 8 mei, want het is feest! Doe mee aan de Grande Opening loterij en maak kans op mooie prijzen.

  Lees meer
 4. Paasweekend acties

  Paasweekend acties

  Het paasweekend zit boordevol actie bij Goedhart. Op Goede vrijdag, zaterdag en maandag 2e paasdag zijn de winkel en outlet open. De Kawasaki Z Promo Tour, nieuwe kledingshop en kortingsacties dit paasweekend zijn meer dan genoeg redenen om langs te komen.

  Lees meer
 5. Bouwupdate: uitbreiding Goedhart Motoren

  Bouwupdate: uitbreiding Goedhart Motoren

  Het is bijna zover! Na een maandenlange verbouwing openen we binnenkort onze megastore waar al je motordromen uitkomen. We updaten je in onderstaande tijdlijn met de voortgang. Al bijna een jaar zijn we druk om de megastore uit te breiden met nog veel meer shopplezier. Van 4 t/m 8 mei is de grote opening, maar al voor die tijd, waarschijnlijk voor Pasen, kun je al komen genieten van het uitgebreide kledingassortiment in de nieuwe ruimte.

  Lees meer
 6. Terugkeer van de originele scalpel, die vernieuwde KTM Duke 790

  Terugkeer van de originele scalpel, die vernieuwde KTM Duke 790

  Liefhebbers van het originele model bekend als 'The Scalpel' uit 2017 opgelet. Dit jaar, om precies te zijn in juni, komt de 2022 KTM 790 Duke beschikbaar. Het originele model heeft heel veel succes gehad in het middelgrote naked bike segment met een verkoop van bijna 30.000 units. Nu is de 'mid-size' terug voor een nieuw hoofdstuk van deze scherp sturende ready-to-race bike.

  Lees meer
 7. Project Triumph TE-1 electrische motorfiets fase 3 afgerond

  Project Triumph TE-1 electrische motorfiets fase 3 afgerond

  In samenwerking met 4 andere partijen is Triumph nu zo ver gekomen in het project Triumph TE-1 dat fase 3 is afgerond.
  Dit betekend dat het demo-prototype gebouwd is. Het project is een elektrische motorfiets met de meest geavanceerde technologie.

  Lees meer
 8. Kawasaki Z Promo Tour 22

  Kawasaki Z Promo Tour 22

  De legendarische Z-serie, de meeste succesvolle naked-bike serie, bestaat dit jaar 50 jaar.
  Dit viert Kawasaki met de Z Promo Tour '22 welke je bij Goedhart Motoren mee kunt vieren op 16 en 18 april. Op dit event kun je geheel vrijblijvend proefrijden met de verschillende modellen uit de Z-serie.

  Pak deze kans en ervaar hoe het is om te rijden op de stijlvolle Z650RS, de immens populaire Z900 of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens de events.

  Klik op uw gewenste Z Promo Tour model en boek uw tijdslot. Let op! om iedereen een kans op een proefrit te geven vragen we u maximaal 1 tijdslot te reserveren per persoon. Op de dag zelf kan in overleg en bij beschikbaarheid een extra rit geboekt worden. Na bevestiging via uw mail is uw boeking in principe bevestigt. Wees

  Lees meer
 9. De nieuwe Ducati DesertX 2022

  De nieuwe Ducati DesertX 2022

  Ducati verlegt de grenzen van wat er met hun motoren kan met deze nieuwe DesertX, gemaakt met een intense off-road attitude. Woestijnduinen, smalle off-road paden, gravelwegen en bochtige bergwegen: met de DesertX hebben dromen van avonturiers geen grenzen meer.

  Lees meer
 10. De nieuwe Honda CB300R

  De nieuwe Honda CB300R

  Deze Neo Sports Cafe lichtgewicht van honda wordt nog sterker dankzij een 41mm Showa 'Separate Function front Fork Big Piston' (SFF-BP) UPSD-voorvork, plus een assist/slipperkoppeling en een Euro5-stempel voor zijn 286cc vloeistofgekoelde motor. 

  Lees meer
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken