loading....

2e pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend

Nieuws

 1. 2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  Het motorseizoen is inmiddels weer volop bezig. Heb je toch het idee dat jouw uitrusting nog niet helemaal is zoals je graag zou willen, kom dan tijdens het pinksterweekend langs bij Goedhart. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 mei vind je bij ons de mooiste deals op het gebied van motorkleding en helmen.

  Continue reading

 2. Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Op zaterdag 28 april vieren we 59 jaar Triumph Bonneville bij Goedhart Motoren. Kom zaterdag 28 april naar Bodegraven en ervaar de unieke, oer-Britse kracht van Triumph!

  Continue reading

 3. Goedhart Performance Dagen

  Goedhart Performance Dagen

  Haal het maximale uit jouw motor met speciaal geselecteerde Performance Parts. Deze onderdelen van A-merken tillen de prestaties van jouw motor naar een hoger niveau. Van 26 tot en met 29 april geven wij 10% korting op alle Performance Parts* Let op: Koningsdag gesloten.

  Continue reading

 4. Het zit hem in de details: Barracuda Triumph Street Triple RS

  Barracuda Triumph Street Triple

  De Triumph Street Triple RS, grootste broer uit de reeks en de meest explosieve en adrenaline pompende Street Triple ooit gebouwd. Barracuda nam hem onder handen.

  Continue reading

 5. Het zit hem in de details: Barracuda Honda CB650

  Barracuda Honda CB650

  De Honda CB650, een onbezorgde en speelse motor die bovendien enorm gebruiksvriendelijk is. Het Italiaanse Barracuda leukte hem op met een aantal van hun kwalitatief hoogwaardige producten.

  Continue reading

 6. Banden Cashback actie

  Banden Cashback actie

  Nu het goede motorweer in aantocht is, is het nog snel tijd voor het laatste onderhoud aan de motor. Is je motorfiets toe aan nieuwe banden? Profiteer dan van één van de cashback acties op premium banden!

  Continue reading

 7. Het zit hem in de details: Barracuda Suzuki GSX-S750

  Barracuda Suzuki GSX-S750

  De Suzuki GSX-S750, een veilige, maar bovendien scherp vormgegeven motorfiets die zijn looks dankt aan de GSX-S1000. De GSX-S750 is onder handen genomen door Barracuda en dit is het resultaat:

  Continue reading

 8. Het Paasweekend 2018 bij Goedhart

  Het Paasweekend 2018 bij Goedhart

  Kom tijdens de komende feestdagen naar Goedhart. Goede vrijdag zijn we open van 08:30 tot 18:00 uur en maandag tweede paasdag van 10:00 tot 17:00 uur! Van goede vrijdag t/m 2de Paasdag hebben we leuke acties, zowel in de winkel als online.

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 30 in totaal