loading....

Motorvakantie? Bekijk alle bagage mogelijkheden voor jouw motor

Nieuws

 1. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki

  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!

  Continue reading

 2. Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Dit jaar is Goedhart 27 jaar Kawasaki dealer en dit is een mooie reden om het merk in het zonnetje te zetten. van 5 t/m 9 juni staat Goedhart dan ook in het teken van Kawasaki met mooie aanbiedingen, demodagen en een hele reeks klassieke Kawasaki's tentoongesteld. 

  Continue reading

 3. Gehoorbescherming: een must voor iedere motorrijder

  Alpine Motosafe gehoorbescherming

  De meeste motorrijders stellen hun motoruitrusting met uiterste zorg samen. Beschermende kleding zoals goede handschoenen, laarzen, een stevige broek en een motorjack staan vaak bovenaan het lijstje. Ook een goed passende helm mag niet ontbreken. Toch wordt er niet altijd stilgestaan bij de aanschaf van gehoorbescherming. En dat terwijl je met filteroordoppen in je oren nog veel meer van je motorrit kunt genieten! In deze blog vertellen we je wat de voordelen zijn van het rijden met motoroordoppen en welke gehoorbescherming voor jou het meest geschikt is.

  Continue reading

 4. 2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  Het motorseizoen is inmiddels weer volop bezig. Heb je toch het idee dat jouw uitrusting nog niet helemaal is zoals je graag zou willen, kom dan tijdens het pinksterweekend langs bij Goedhart. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 mei vind je bij ons de mooiste deals op het gebied van motorkleding en helmen.

  Continue reading

 5. Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Op zaterdag 28 april vieren we 59 jaar Triumph Bonneville bij Goedhart Motoren. Kom zaterdag 28 april naar Bodegraven en ervaar de unieke, oer-Britse kracht van Triumph!

  Continue reading

 6. Goedhart Performance Dagen

  Goedhart Performance Dagen

  Haal het maximale uit jouw motor met speciaal geselecteerde Performance Parts. Deze onderdelen van A-merken tillen de prestaties van jouw motor naar een hoger niveau. Van 26 tot en met 29 april geven wij 10% korting op alle Performance Parts* Let op: Koningsdag gesloten.

  Continue reading

 7. Het zit hem in de details: Barracuda Triumph Street Triple RS

  Barracuda Triumph Street Triple

  De Triumph Street Triple RS, grootste broer uit de reeks en de meest explosieve en adrenaline pompende Street Triple ooit gebouwd. Barracuda nam hem onder handen.

  Continue reading

 8. Het zit hem in de details: Barracuda Honda CB650

  Barracuda Honda CB650

  De Honda CB650, een onbezorgde en speelse motor die bovendien enorm gebruiksvriendelijk is. Het Italiaanse Barracuda leukte hem op met een aantal van hun kwalitatief hoogwaardige producten.

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 33 in totaal