loading....

Nieuws

 1. Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Race-Kids Dag op zaterdag 16 maart

  Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar!

  Je kunt niet vroeg genoeg met motorrijden beginnen, toch? Speciaal daarom organiseren we zaterdag 16 maart weer een Race-Kids Dag. Ideaal voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar om (gratis) kennis te maken met de leukste hobby die er bestaat: motorrijden!

  Continue reading

 2. Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

  Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

  Continue reading

 3. Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  Wij gaan niet naar Motorbeurs 2019

  We gaan voor het tweede jaar op rij niet naar de MOTORbeurs. Dit besluit namen we vorig jaar omdat we in Utrecht lang niet kunnen laten zien wat we allemaal in petto hebben. In 2018 kwamen we dan ook met onze eigen variant op de beurs: de Goedhart Seizoensopening.

  Continue reading

 4. Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Workshops & clinics tijdens de Seizoensopening 2019

  Tijdens de Seizoensopening geven we elk uur in onze werkplaats doorlopend  workshops & clinics. Je kan kiezen uit 6 verschillende onderwerpen die we hieronder beschrijven. In de kalender hiernaast zie je wanneer deze gegeven zullen worden. Je moet er wel op tijd bij zijn, want het aantal deelnemers per onderwerp is beperkt. De workshops & clinics duren 20 à 30 minuten, aanmelden gebeurt ter plekke.

  Continue reading

 5. Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Primeurs tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019

  Welke nieuwe motoren zijn te zien tijdens de Goedhart Seizoensopening 2019? We kunnen alvast iets beloven: nergens in Nederland vind je zo veel primeurs op één plek. Zie de onderstaande opsomming om te kijken of ook jouw favoriete motor aanwezig is op 8, 9 en 10 februari. 

  Continue reading

 6. De Nieuwe Triumph Scrambler 1200 XE en XC

  De Nieuwe Triumph Scrambler 1200 XE en XC

  De introductie van de Scrambler 1200 XC en Scrambler 1200 XE modellen: gloednieuwe motoren die de standaard zetten en een primeur vertegenwoordigen op het gebied van echte dual-purpose capaciteiten en moderne custom-stijl. Continue reading

 7. De Nieuwe Ducati Hypermotard 950 (SP)

  De Nieuwe Ducati Hypermotard 950 (SP)

  Op de EICMA werden de nieuwe Ducati Hypermotorard 950 en Hypermotard 950 SP aangekondigd. Je vraagt je misschien af hoe ze de Hypermotard 939 nóg beter hebben kunnen maken?

  Continue reading

 8. De Nieuwe Kawasaki W800

  De Nieuwe Kawasaki W800

  De Kawasaki W800 is met zijn schitterende Retro styling en kenmerkende luchtgekoelde Parallel Twin met koningsas een icoon in de motorwereld. In 2019 komt deze Kawasaki legende keihard terug in de vorm van de nieuwe W800 Street en W800 Cafe; mooier, moderner en completer dan ooit tevoren!

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 77 in totaal