loading....

MEGA Kortingen tot wel 70% Bekijk alles over de MEGA Motormarkt 2018

Nieuws

 1. MEGA Motormarkt Loterij

  MEGA Motormarkt Loterij
  Dit kun je winnen! Zeg je MEGA Motormarkt, dan zeg je ook Loterij. We verloten ook dit jaar weer twee (!) gloednieuwe motoren: de prijswinnaars maken we nog dezelfde dag om 17.00 uur bekend en dat is nieuw. Op zaterdag maak je kans op een KTM 790 Duke en op zondag op een Kawasaki Versys 650. En elke dag gaan...
 2. MEGA Motormarkt 2018: 29 & 30 september

  MEGA Motormarkt 2018: 29 & 30 september
  MEGA-kortingen tot wel 70 procent*! Jaja, de jaarlijkse MEGA Motormarkt staat weer voor de deur! Hét niet te missen motorfestijn in Bodegraven, met muziek, eten, drinken, marktkramen vol MEGA-aanbiedingen op kleding, accessoires en onderdelen en uiteraard de MEGA Motormarkt Loterij! Dit jaar vindt de MEGA Motormarkt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september. MEGA Motormarkt Loterij: dit kun je...
 3. Een greep uit het verleden: Kawasaki

  Een greep uit het verleden: Kawasaki

  In het kader van de Kawasaki week blikken we terug op het verleden van het motormerk met 10 klassiekers uit het verleden van Kawasaki. Deze 10 klassiekers zullen tijdens de Kawasaki week te zien zijn bij Goedhart en geven een mooi beeld van het verleden van het merk en hoe ze, door innovatie en originaliteit, het merk geworden zijn wat we allemaal kennen!

  Continue reading

 4. Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Kawasaki Week bij Goedhart 5 t/m 9 juni

  Dit jaar is Goedhart 27 jaar Kawasaki dealer en dit is een mooie reden om het merk in het zonnetje te zetten. van 5 t/m 9 juni staat Goedhart dan ook in het teken van Kawasaki met mooie aanbiedingen, demodagen en een hele reeks klassieke Kawasaki's tentoongesteld. 

  Continue reading

 5. Gehoorbescherming: een must voor iedere motorrijder

  Alpine Motosafe gehoorbescherming

  De meeste motorrijders stellen hun motoruitrusting met uiterste zorg samen. Beschermende kleding zoals goede handschoenen, laarzen, een stevige broek en een motorjack staan vaak bovenaan het lijstje. Ook een goed passende helm mag niet ontbreken. Toch wordt er niet altijd stilgestaan bij de aanschaf van gehoorbescherming. En dat terwijl je met filteroordoppen in je oren nog veel meer van je motorrit kunt genieten! In deze blog vertellen we je wat de voordelen zijn van het rijden met motoroordoppen en welke gehoorbescherming voor jou het meest geschikt is.

  Continue reading

 6. 2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  2de Pinksterdag open & 15% korting op alle helmen

  Het motorseizoen is inmiddels weer volop bezig. Heb je toch het idee dat jouw uitrusting nog niet helemaal is zoals je graag zou willen, kom dan tijdens het pinksterweekend langs bij Goedhart. Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 mei vind je bij ons de mooiste deals op het gebied van motorkleding en helmen.

  Continue reading

 7. Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Triumph Spirit of '59 Demodag 2018

  Op zaterdag 28 april vieren we 59 jaar Triumph Bonneville bij Goedhart Motoren. Kom zaterdag 28 april naar Bodegraven en ervaar de unieke, oer-Britse kracht van Triumph!

  Continue reading

 8. Goedhart Performance Dagen

  Goedhart Performance Dagen

  Haal het maximale uit jouw motor met speciaal geselecteerde Performance Parts. Deze onderdelen van A-merken tillen de prestaties van jouw motor naar een hoger niveau. Van 26 tot en met 29 april geven wij 10% korting op alle Performance Parts* Let op: Koningsdag gesloten.

  Continue reading

Producten 1 tot 8 van 35 in totaal