Paasweekend, korting op helmen en Kawasaki Promo Tour

Het Paasweekend bij Goedhart Motoren wordt weer gezellig druk. We organiseren samen met Kawasaki de Promo Tour. Daarnaast bieden we korting op alle Kawasaki onderdelen, kleding en merchandise. Je profiteert ook van 10% korting op de nieuwe helmencollectie. Alle acties zijn ook online geldig!

10% korting op alle helmen uit de nieuwe collectie

De volledige 2024 collectie motorhelmen van merken zoals Shoei, Scorpion-EXO, HJC en Arai staan voor je klaar. Onze specialisten vertellen je graag over de verschillen tussen de helmen en helpen je bij het kiezen van de juiste helm voor jou. Tijdens het Paasweekend profiteer je van 10% korting op deze helmen als je langskomt. Deze aanbieding geldt ook online. De actieperiode loopt van vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april.


*De kortingsactie is geldig vanaf 29 maart t/m 1 april. Alpinestars helmen en HJC RPHA helmen zijn uitgesloten van deze actie.

Bekijk de helmencollectie


Paasweekend & Kawasaki Promo weekend

Op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april (2e paasdag) krijg je een mooie kans om kennis te maken met de nieuwste motoren van Kawasaki. Dit jaar is het aanbod groter dan ooit tevoren met achtien modellen. De proefrit plekken zitten zo goed als vol, maar kom vooral langs om de nieuwste modellen te bekijken. Tijdens het hele paasweekend krijg je namelijk 10% korting op alle originele Kawasaki onderdelen, kleding en merchandise.


*De kortingsactie is geldig vanaf 29 maart t/m 1 april

Aanmelden testrit Kawasaki


Openingstijden Paasweekend & Kawasaki Promo Tour

Tijdens het paasweekend hebben wij aangepaste openingstijden. Zowel de outlet als de winkel zijn open op:

  • Vrijdag 29-03: 08:30 - 17:00
  • Zaterdag 30-03: 08:30 - 17:00
  • Zondag 31-03: Gesloten
  • Maandag 01-04: 10:00 - 17:00