Pak je kans: Yamaha XSR700 Met € 700,- korting

Droom jij van een nieuwe Yamaha? Dan hebben we goed nieuws voor je. Yamaha komt namelijk met een kortingsactie bij aankoop van een Yamaha XSR700. Dit is een van Yamaha’s beroemdste modellen en die wordt nu nóg aantrekkelijker.

Ontvang € 700,- korting bij aankoop van een nieuwe Yamaha XSR700

Bekend van zijn veelzijdigheid en betrouwbare prestaties kun je dit model nu aanschaffen voor slechts € 8.999. De Yamaha ZXSR700 is echt een topper binnen het assortiment van Yamaha. Dat is niet zonder reden. Deze spicy tweecilinder heeft alles wat Yamaha zo geweldig maakt. Een rijke geschiedenis en een vooruitstrevende lust voor innovatie. Dat allemaal is verpakt in een stijl die zowel nostalgisch als modern aanvoelt. Geniet van de retro look en moderne prestaties. Of je nu door de drukke stad of langs kronkelige wegen rijdt, de ZXR700 verveelt nooit.

Het kloppende hart van de XSR700 is de 690 cc CP2-motor, die bekend staat om zijn directe respons op het gas. De combinatie van het lichte, makkelijk te manoeuvreren frame en deze krachtige motor maakt de XSR700 tot de ideale metgezel voor elke rit. Waar ga jij naartoe?

Met zijn slim ontworpen tweedelige frame en tank biedt de XSR700 geweldige ergonomie en comfort. Het zadel is niet alleen comfortabel maar ook stevig. Hierdoor kun je genieten van elke tocht. Het ronde LCD-dashboard toont alle belangrijke informatie precies waar je het nodig hebt, mooi in lijn met de koplamp. En met de overvloed aan customization opties van Yamaha, kun je jouw XSR700 helemaal naar jouw eigen smaak en rijstijl aanpassen voor een onvergetelijke rijervaring.

Waar wacht je nog op? Kom naar onze showroom om hem te bekijken, profiteer van het voordeel en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar(esse) van de Yamaha XSR700.