Pinksterweekend: korting op motorkleding & KTM Roadshow

Het pinksterweekend beloofd een zonnig weekend te worden en zit boordevol actie bij Goedhart. Op zaterdag en maandag 2de Pinksterdag zijn de winkel en outlet open. De KTM Street Roadshow, kortingsacties op de nieuwe collectie kleding & helmen en de gezelligheid zijn meer dan genoeg redenen om langs te komen. Alle acties gelden ook online en zijn actief t/m maandag 29 mei.

10% korting op alle motorkleding & helmen uit de nieuwe collectie

Op de hele collectie nieuwe motorkleding en helmen geldt het hele weekend 10% korting. Was je nog niet helemaal klaar voor het zomerse seizoen, dan is dit je kans om een nieuwe outfit te shoppen. Profiteer nu al online, acties zijn geldig t/m maandag 29 mei.

Motorkleding   Helmen

KTM Roadshow Street

Op zaterdag en maandag (2de Pinksterdag) rijden we met alle Street modellen van KTM. Hiervoor zijn helaas alle plekken al gereserveerd. Maar voor alle KTM fans is het toch nog een feest om langs te komen en de nieuwe collectie KTM motorkleding te bekijken of de powerparts. In de showroom vind je de natuurlijk ook de nieuwste KTM motoren.

KTM Roadshow info   KTM Merchandise   KTM Motorkleding

Personaliseer je KTM met originele Powerparts

Maak je KTM net zo uniek als jouw stijl. Kies via onderstaande link gemakkelijk je model en bouwjaar en vind talloze originele onderdelen en accessoires om van jouw KTM een echte 'headturner' te maken.

Personaliseer je KTM

Openingstijden tijdens het pinksterweekend

De kortingsacties voor motorkleding en helmen zijn vanaf nu actief tot en met maandag 29 mei. Het KTM Roadshow Street evenement is op zaterdag 27 mei en maandag 29 mei. De winkel, showroom en de outlet zijn tijdens het pinksterweekend geopend op:

  • Zaterdag 27 mei: 8:30 - 17:00 uur
  • Maandag 29 mei (2e pinksterdag): 10:00 - 17:00 uur

Alle openingstijden