Seizoensopening 2024

16, 17 en 18 februari is het zover! We trappen het motorseizoen af met een mooi evenement: De Goedhart Motoren Seizoensopening. Traditiegetrouw presenteren we de belangrijkste primeurs voor 2024 tijdens onze eigen seizoensopening. We hebben weer alles uit de kast gehaald om er een spetterend feest van te maken. Kom langs en geniet van de nieuwste modellen, clinics en kortingen!

Op deze pagina vind je informatie over het evenement en eventuele updates.

De meeste motorprimeurs in Nederland op één plek

Het belooft weer een mooi feestje te worden. Ook dit jaar hebben we de nieuwste modellen van al jouw favoriete merken in onze showroom staan en zijn er interessante clinics om bij te wonen. Er zullen meer dan twintig verschillende motorprimeurs aanwezig zijn waaronder: Ducati Hypermotard 698, Honda NX 500 en de Kawasaki Ninja 7 Hybrid.

 

Bekijk Primeurs

 

Motor Clinics

Naast de primeurs van de nieuwste modellen die je kunt komen bewonderen, krijg je de kans om interessante demonstraties en clinics bij te wonen. Deze duren 30 tot 45 minuten. Je kunt je ter plekke aanmelden! In de tabel hieronder zie je de tijden. Probeer vijf minuten van te voren aanwezig te zijn, dan weet je zeker dat je niets mist!

CLINICS: VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
Algemene openingstijden 09:00–20:00 uur 09:00–17:00 uur 11:00–17:00 uur
Race-Kids 09:15 uur 09:15 uur  
Motor klaarmaken voor het nieuwe seizoen 10:00 uur 10:00 uur  
Horizon Motor Reizen 11:00 uur 11:00 uur  
HyperPro: Afstellen vering en demping 12:00 uur 12:00 uur 12:00 uur
Horizon Motor Reizen 13:00 uur 13:00 uur 13:00 uur
Motor klaarmaken voor het nieuwe seizoen 14:00 uur 14:00 uur 14:00 uur
Welke band past bij jou? 15:00 uur 15:00 uur 15:00 uur
GP Products: Akrapovic 16:00 uur 16:00 uur 16:00 uur

 

Race-Kids: Vanaf 7 jaar kunnen kinderen motorrijden bij Race-Kids. De ervaren begeleiders vertellen alles over de Race-Kids competitie en wat er bij komt kijken om als kind te starten. Let op: dit is enkel voorlichting, er is dus geen Race-Kids circuit.

Motor klaarmaken voor het nieuwe seizoen: De motor kun je alweer bijna uit de stalling halen. Dat betekent ook dat je moet checken of alles aan jouw motor nog in orde is. Wij leggen je graag uit hoe je dat het beste kunt doen

Horizon Motor Reizen: De reisleiders van Horizon Motor Reizen komen je alles vertellen en laten zien over het aanbod van de mooiste groeps- en individuele motorreizen.

HyperPro: Afstellen vering en demping: Samen met HyperPro laten we zien hoe belangrijk goede vering en demping zijn voor het stuurgedrag en zelfs de remweg van je motor. We geven tips en uitleg over de instellingen en werking van de vering en demping om ervoor te zorgen dat je motor optimaal presteert

Welke band past bij jou: Welke band past het beste bij jouw rijstijl en de om standig heden waar je in rijdt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over motorbanden.

GP Products: Akrapovic: Hoe worden de hoogwaardige Akrapovic uitlaten gemaakt? Met gebruik van premium materialen en innovatieve technieken creëert dit merk de meest bekende uitlaten voor zowel motoren als auto’s. GP Products vertelt je graag meer over Akrapovic.

 

Update: Win een dag circuittraining tijdens de Seizoensopening!

 

Heb je altijd al gedroomd van een dag rijden op het circuit? Dan is dit je kans. Motorcircuittraining.nl organiseert tijdens de seizoensopening een loting. Geef je op bij de stand van Motorcircuittraining.nl en maak kans op een Gratis training op het circuit!

 

Outlet restpartijen van A-merken

Zet je schrap voor de nieuwste motorkleding en helmen tegen zéér aantrekkelijke prijzen. We zijn afgelopen winter op pad geweest om de beste deals te maken, onze outlet ligt er nu vol mee. Door onvoorspelbare productie van de afgelopen jaren, konden we de hand leggen op veel restpartijen en A-merken. Koopjesjagers halen in de outlet gegarandeerd hun hart op, de kortingen op nieuwe motorkleding en helmen lopen op tot wel 60%. De korting geldt van 16 t/m 18 februari.

 

Collectie Outlet


15% korting op nieuwe collectie motorhelmen & kleding

Tijdens de seizoensopening kun je genieten van 15% korting op de nieuwste motorhelmen en kleding uit onze collectie. De korting duurt van 16 t/m 18 februari. Je kunt ook online gebruik maken van de kortingsactie.

 

Collectie Motorhelmen Collectie Motorkleding


10% korting op onderdelen & accessoires

Geniet van 10% korting op onderhoudsproducten en andere accessoires en begin het nieuwe motorseizoen veilig, schoon en goed gesmeerd.

 

Collectie Onderdelen & Accessoires


Diverse stands

Je hebt niet alleen Clinics en workhops op de vaste tijden, maar je kan ook langs een aantal stands met verschillende motor thema's bezoeken. Dit jaar zijn gehoorbeschermings brand Noizezz, motor accessoire merk Puig, Goedhart motorverzekering en Sena communicatie op alle dagen aanwezig.

Bij Noizzez kun je tegen een speciale seizoensopeningsprijs gehoorbescherming op maat laten maken. Zo krijg je geen gehoorbeschadiging tijdens het rijden op de motor.

Puig is de accessoire specialist voor motoren. Dit jaar komen ze een aantal motoren showen die uitgerust zijn met accessoires van Puig. Hierbij kun je denken aan een korte kenteken-plaathouder, valprotectie, windschermen en nog veel meer.

Goedhart motorverzekeringen zorgt ervoor dat je een flexibele verzekering krijgt. Iedere motorrijder heeft andere wensen. Rijd jij dagelijks en heel het jaar door? Dan heb je een ander soort verzekering nodig dan als je elke zomer op motorvakantie wil. Wellicht veranderd jouw rijdbehoefte nog wel eens. Dan is de Flex Casco verzekering een aanrader. Op zaterdag 17 en zondag 18 zijn onze adviseurs aanwezig met een stand om je over jouw ideale motorverzekering te adviseren

Sena communicatie is ook aanwezig op tijdens de seizoensopening. Er zullen meerdere experts aanwezig zijn om je te helpen bij het kiezen van het juiste communicatiesysteem. Als je er een wil kopen tijdens het evenement dan krijg je ook nog eens 10% korting en bouwen ze hem direct kosteloos in jouw motorhelm.

Motorcircuittraining.nlHeb jij altijd al gedroomd van racen op het circuit? Dit is jouw kans. Motorcircuittraining.nl organiseert tijdens de seizoensopening een loting. Geef je op bij hun stand en maak kans op een gratis dag circuittraining.

 

Horecaplein buiten

Net zoals de voorgaande jaren is er weer volop horeca aanwezig, zodat je een lekker hapje of drankje kunt scoren. De ruimte onder de luifel toveren we tijdens de Seizoensopening om tot een horecaplein met een ruim aanbod van snacks, erwtensoep en chocolademelk. Het verwarmde terras en muziek dragen bij aan een aangenaam verblijf. Je bent van harte welkom.