Mis het niet: Goedhart Seizoensopening 2019

Voor de aftrap van het nieuwe motorseizoen moet je in Bodegraven zijn. Wij vieren de start van een mooi motorjaar grootser dan ooit. Dit doen we met een volledig overdekte show met de nieuwste kleding, accessoires en motoren. Voor leerzame tips kan je deelnemen aan de workshops & clinics. Én er is een pop-up store: een speciale beurswinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor Beurs-prijzen.

Door ons terrein volledig te overdekken hebben we 6.000 m2 vierkante meter in totaal - dat is veel meer ruimte dan bij de Seizoensopening van vorig jaar. Die hebben we ook hard nodig om al het nieuws van 2019 te laten zien, inclusief meer dan 20 Nederlandse en Europese primeurs.

De meeste motorprimeurs in Nederland op één plek

Tijdens de Seizoensopening zijn er meer dan 20 motor primeurs te zien. Omdat veel motormerken zoals Kawasaki, Triumph, Suzuki, KTM, Honda, Aprilia en Husqvarna dit jaar niet naar de Motorbeurs Utrecht gaan, werken ze samen met de Goedhart Seizoensopening om de nieuwste modellen toch feestelijk te kunnen introduceren. Benieuwd welke motoren er allemaal te zien zijn?

Bekijk alle motorprimeurs

Pop-up Beurswinkel

Op de begane grond bouwen we onder onze luifel een 600 vierkante meter grote Beurswinkel waar partij aanbiedingen en overjarige collecties te shoppen zijn voor lage prijzen. Deze winkel is alleen op 8, 9 en 10 februari geopend tijdens de Goedhart Seizoensopening. Bekijk alvast een deel van de spectaculaire aanbiedingen die te vinden zijn in de Pop-up Beurswinkel.

Beurswinkel Helmen Beurswinkel Kleding

Nieuw: workshops & clinics

Nieuw dit jaar zijn clinics over motorvakanties en communicatie-systemen. Ook er zijn praktische workshops: hoe je je ketting spant, hoe je je motor klaarmaakt voor het seizoen en hoe je meer bruikbaar vermogen uit de motor haalt. De workshops zijn doorlopend op alle showdagen, ze duren ca. 20-30 minuten en zijn voor maximaal 75 deelnemers per keer. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Informatie & Tijden

Nieuwste 2019 motorkleding & helmen collectie 

In de kledingshop hebben we nieuwe collecties van onder meer Shoei, HJC, Alpinestars, Macna en Bering. Alles hangt voor je klaar om te passen, tijdens de Seizoensopening scoor je ook gelijk 10% korting. Je kunt direct kopen of online bestellen en thuis laten afleveren. Dat gaat makkelijker dan ooit in onze nieuwe webshop. De getoonde prijzen zijn nog zonder de 10% korting, want deze zijn pas van toepassing op 8, 9 en 10 februari. Verlekker je alvast op de nieuwste motorkleding en helmen:

Bekijk alle helmen Bekijk alle motorkleding

Helemaal gratis en de sfeer krijg je erbij

Kortom de Goedhart Seizoensopening is leuk, leerzaam en bovendien helemaal gratis. Een uitstekend uitje vol nieuws, informatie en sfeer. Tijdens het evenement is er (live)muziek en horeca. We houden immers van gezelligheid!

Datum en tijden

Vrijdag 8 februari (16.00-21.00 uur) Zaterdag 9 februari (09.00-17.00 uur) Zondag 10 februari (12.00-17.00 uur)