Momenteel is het enkel mogelijk om Shoei helmen op maat te maken. Het Shoei Personal Fitting systeem is een speciaal door Shoei ontwikkeld systeem. Met dit systeem kunnen wij jouw geliefde Shoei motorhelm op maat maken. Natuurlijk zat jouw Shoei al als gegoten, maar geloof ons als wij zeggen als dit nog beter kan. Nadat jouw motorhelm op maat is gemaakt zal deze nog beter zitten. Net zoals vele andere motorhelm merken maakt Shoei zijn helmen in diverse maten, maar er zijn talloos verschillende hoofden!

Shoei helmen op maat

De algehele pasvorm van Shoei motorhelmen is gerust goed tot uitstekend te noemen. Dit is een van de vele redenen waarom je ze aantreft in ons assortiment. Echter, zoals al eerder gezegd, is er geen enkel hoofd wat volledig identiek is. Al zou je 15 tot 20 verschillende maten fabriceren, dan nog krijg je het niet perfect. Mede dankzij het Shoei Personal Fitting systeem is dat nu verleden tijd. Shoei heeft de nodige tijd en energie gestoken om dit systeem zo te maken zoals het nu is. 

Stappen bij Personal Fitting

1. Ten eerste het opmeten van jouw hoofd. Dit is niet iets wat wij doen middels een conventioneel meetlint of rolmaat. Hiervoor hebben wij een speciaal apparaat wat door Shoei ontwikkeld is. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld ten behoeve van het meten van iemands hoofd. Uiteindelijk ten gunste van het op maat maken van een motorhelm.

2. Ten tweede voeren wij de afmetingen die dit speciaal ontwikkelde apparaat ons geven in in het uniek ingerichte Shoei computersysteem. Hieruit volgt een maatadvies. Dit is het te adviseren ‘fundament’ van jouw perfect passende motorhelm.

3. Vanaf bovenstaand punt beginnen wij met het aanpassen van de maat van de helm. Simpelweg door het binnenwerk aan te passen. Op diverse plekken zullen wij, daar waar nodig, het binnenwerk opvullen. Elk gedeelte van de helm heeft speciaal hiervoor ontwikkelde vulling kussens. Na een aantal keer proberen zal jouw helm nog beter passen dan dat deze al deed.

4. Nu dat we een goede ‘afstelling’ hebben gevonden voeren wij deze gegevens toe aan het Shoei Personal Fitting systeem. Deze gegevens gaan dan ook naar Shoei toe. Mocht jij later een andere Shoei aanschaffen kan Shoei deze al meteen op maat maken voor je. Deze dienst mogen wij niet zomaar verlenen. Wij hebben gespecialiseerd personeel klaar staan in onze vestiging te Bodegraven. Dit personeel is getraind door Shoei zelf om jouw helm op maat te maken voor jou.

Tarieven 

De helm kan perfect op maat gemaakt worden zonder daar veel geld aan te hoeven spenderen. Onze getrainde Personal Fitting specialisten spenderen zo'n 30 minuten aan het op maat maken.

- 30 Euro bij aanschaf van een nieuwe Shoei helm
- 60 Euro voor een reeds aangeschafde Shoei helm (ook als deze niet is aangeschaft bij Goedhart Motoren)

Afspraak maken

Om onze specialist voor te kunnen bereiden op Personal Fitting is het wenselijk om een voorkeurs- dag en tijd aan te geven. Wij zullen zo snel mogelijk aangeven of de gewenste tijd schikt. Vul het onderstaande contactformulier in of bel met 0172-650005 (vraag naar afdeling motorhelmen) om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens

Kenmerken motorfiets

Werkzaamheden