Nieuwe Suzuki shop & introductie vier nieuwe modellen

Deze week staat in het teken van Suzuki. Met vier gloednieuwe modellen, de nieuwe Suzuki shop en acties op motoren en accessoires zijn er veel redenen om langs te komen. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste Suzuki's?

Introductie van de nieuwe Suzuki V-Strom 800, 1050, 1050DE & GSX-8S

Kom je de nieuwste Suzuki modellen bekijken? Voor 2023 introduceert Suzuki maar liefst vier nieuwe modellen. Zo zijn er nu de avontuurlijke V-Strom 800 DE, V-Strom 1050 & V-Strom 1050 DE. De agressieve GSX-8 S is de laatste aanwinst van de GSX-familie.

De V-Strom 800DE

Kom kijken naar de futuristische off-road racer, de V-Strom 800DE, geboren om op ontdekking uit te gaan en ontworpen om onbeperkt te reizen. Met een volledig instelbare vering met 220 mm veerweg, een 21-inch voorwiel, 220 mm bodemvrijheid en een elektronicapakket met extra functies die zijn gericht op prestaties wanneer de weg eindigt, is de V-Strom 800DE de nieuwe meester van avontuur. Dit volledig nieuwe model is vanaf nu verkrijgbaar vanaf €12.699,-

Lees meer over de V-Strom 800DE

De V-Strom 1050 en V-Strom 1050DE

Deze nieuwkomers tillen het rijcomfort, rijplezier en gebruiksgemak naar een nog hoger niveau. De V-Strom 1050DE is ontworpen voor waar je reis je ook brengt - op elk terrein, naar elke horizon, op elk avontuur - en bouwt voort op een bewezen, robuust en betrouwbaar platform dat de V-Strom tot een cultmotor heeft gemaakt en de keuze voor veel avonturiers. Voor 2023 hebben zowel de nieuwe V-Strom 1050 als de V-Strom 1050DE een nieuw, full-colour TFT-dashboard en een bidirectionele quickshifter, plus een reeks complexe elektronische functies.

Lees meer over de V-Strom 1050 en V-Strom 1050DE

De GSX-8S

Deze jongste aanwinst in de GSX-familie is vanaf nu bij ons te bewonderen en is te koop vanaf €9.999, inclusief 6 jaar fabrieksgarantie. Door de combinatie van een geheel nieuw motorblok, wendbaar chassis, elektronica en een agressief ontwerp, is de GSX-8S klaar om de lat te verhogen voor middengewicht Naked bikes. Het streetfighter-karakter van de GSX-8S gaat verder met de ergonomie, met een breed, recht aluminium stuur voor een sportieve rijpositie en voldoende hefboomwerking om de GSX-8S moeiteloos met snelheid en vertrouwen in bochten te laten draaien.

Lees meer over de GSX-8S

Nieuwe Suzuki shop

Deze week openen we de nieuwe Suzuki shop waarin Suzuki zijn volledige productaanbod en visie laat zien. Scoor korting op originele Suzuki onderdelen & accessoires, of profiteer van de gratis Goedhart Giftcard bij aankoop van een nieuwe Suzuki.

Giftcard t.w.v. €500,- bij aanschaf van een nieuwe Suzuki

Om onze nieuwe Suzuki showroom feestelijk te openen krijg je bij aanschaf van een nieuwe Suzuki een Goedhart Giftcard t.w.v. € 500,- cadeau. De Goedhart Giftcard is vrij besteedbaar in onze winkel en werkplaats. De actie is geldig tot en met (koop)zondag 30 april.

10% korting op Suzuki Onderdelen & Accessoires

Wil je je Suzuki een sportiever uiterlijk, meer comfort of beter geluid geven? T/m (koop)zondag 30 april scoor je 10% korting op alle Suzuki onderdelen & accessoires. Deze actie geldt ook op alle slijtagedelen van Suzuki.

Bekijk alle accessoires en onderdelen van Suzuki