Laden...

Blog

  1. De Honda Experience Days: 29 en 30 juni

    De Honda Experience Days: 29 en 30 juni

    Wil jij gratis en vrijblijvend de nieuwste Honda modellen uittesten? Meld je dan aan voor de Honda Experience Days bij Goedhart Motoren. Bekijk hier de actievoorwaarden en de modellen.

    Lees meer
  2. Honda CB125R: Nieuwe kleuren, nieuw scherm en nieuwe specificaties

    Honda CB125R: Nieuwe kleuren, nieuw scherm en nieuwe specificaties

    De Honda CB125R krijgt vier nieuwe kleurstellingen en een splinternieuw TFT-kleurenscherm. Ze voldoen nu ook aan de Euro5+ norm voor 2024. Ontdek hier welke kleuren je nu kunt bemachtigen en wat er nog meer veranderd is.

    Lees meer
  3. Doe mee aan de Honda A2 Tour: 29 en 30 juni

    Doe mee aan de Honda A2 Tour: 29 en 30 juni

    Heb je een A2 Rijbewijs op zak? Waag je aan de Honda A2 Tour voor een toffe motorervaring! Voor alle motorliefhebbers, of je nu net begint of al wat kilometers op de teller hebt, is dit de unieke kans om de nieuwste A2 motoren van Honda te testen.

    Lees meer
  4. Paasweekend, korting op helmen en Kawasaki Promo Tour

    Paasweekend, korting op helmen en Kawasaki Promo Tour

    Het Paasweekend bij Goedhart Motoren wordt weer gezellig druk. We organiseren samen met Kawasaki de Promo Tour. Daarnaast bieden we korting op alle Kawasaki onderdelen, kleding en merchandise. Je profiteert ook van 10% korting op de nieuwe helmencollectie. Alle acties zijn ook online geldig!

    Lees meer
  5. De Ducati Multistrada Week

    De Ducati Multistrada Week

    Deze week is de Ducati Multistrada Week. Hier zetten wij het populaire model de Multistrada extra in het zonnetje. Van 18 tot 24 maart nodigen wij je uit om een proefrit op de Multistrada te komen maken en om te profiteren van een mooie actie.

    Lees meer
  6. De nieuwe 2024 Triumph Rocket 3 Storm

    De nieuwe 2024 Triumph Rocket 3 Storm

    Na twee decennia sinds de lancering van de baanbrekende Rocket III wordt nu een geheel nieuwe generatie Rocket gepresenteerd. Deze nieuwe versie biedt verbeterde prestaties, verfijnd stuurgedrag en een stoere uitstraling. Geïntroduceerd als de Rocket 3 Storm, benadrukt de naam de gespierde esthetiek en opwindende rijervaring van deze motorfiets.

    Lees meer
  7. Yamaha Demo Ride Tour 2024

    Yamaha Demo Ride Tour 2024

    Geheel kosteloos de nieuwste Yamaha modellen van 2024 uittesten? Dat kun je 25 augustus van 10:00 tot 17:00 bij ons komen doen. Dit jaar doen wij wederom mee aan de Yamaha Demo Ride Tour en daar kun jij van profiteren.

    Lees meer
  8. Kawasaki Promo Tour 2024 | 29 maart t/m 1 april

    Kawasaki Promo Tour 2024 | 29 maart t/m 1 april

    Vrijblijvend proefrijden op de nieuwste Kawasaki modellen? Dat kun je vanaf 29 maar t/m 1 april doen bij Goedhart Motoren. Kawasaki trekt dit jaar weer door het land om jou kennis te laten maken met de nieuwste modellen. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Dus wil je op een leuke manier kennis komen maken met de nieuwste Kawasaki motoren? Reserveer dan online een vrijblijvende proefrit op het model naar keuze.

    Lees meer
  9. Honda Motordealer Days: Nieuwe modellen en Acties

    Honda Motordealer Days: Nieuwe modellen en Acties

    De Honda Motordealer Days zijn gestart en bij Goedhart Motoren - jouw trotse Honda-dealer - betekent dat Actie! Van 15 februari tot en met 31 maart 2024 nodigen wij je uit om de nieuwste modellen van Honda te bekijken en te profiteren van exclusieve acties. Lees verder om te ontdekken welke aanbiedingen op jou wachten!

    Lees meer
  10. Triumph Tiger 1200 Serie Nieuwste Updates

    Triumph Tiger 1200 Serie Nieuwste Updates

    Triumph Motorcycles presenteert vol trots de Tiger 1200 serie van 2024, een hoogtepunt van innovatie en verfijning, met verbeterde functies die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Deze legendarische serie omvat de GT Pro, Rally Pro, GT Explorer en Rally Explorer modellen. Elk is ontworpen om te voldoen aan verschillende voorkeuren en terreinen.

    Lees meer