Laden...

Motor financieren

Voordelig je motor financieren met PartnerPlan®

Let op! Geld lenen kost geld
  • Makkelijk aanschaffen
  • Laag maandbedrag zonder eigen investering
  • Na 3 jaar doorrijden of inruilen
  • Inruil- en terugkoopgarantie
"Motorfietsen zijn waardevast en daardoor is de afschrijving gering. Op basis daarvan hebben we een slimme motorfietsfinanciering ontwikkeld: het Goedhart PartnerPlan®. Daarmee kun je voor een vast, laag maandbedrag en zonder aanbetaling rijden op de motor van jouw keuze!"

Een voorbeeld

Stel: je kiest een motor met een aanschafwaarde van 9.500 euro. In goede staat is deze drie jaar later bij inruil nog minimaal € 4.750,- waard. Het verschil van € 4.750,- wordt in maandelijkse termijnen (inclusief rentevergoeding) betaald. Het maandbedrag is dan minder dan wanneer het volledige bedrag wordt afbetaald in deze periode.

Na 36 maanden zijn er vier mogelijkheden

  1. Je ruilt de motor in en schaft opnieuw een motorfiets aan met het Goedhart PartnerPlan®.
  2. Je blijft de maandelijkse termijn voldoen en blijft gewoon doorrijden op je motor.
  3. Je verkoopt de motor en voldoet in één keer het restbedrag.
  4. Je voldoet in één keer het restbedrag en houdt de motor.

Maximale vrijheid

Het kan natuurlijk voorkomen dat je om welke reden dan ook je motor vóór het verstrijken van de geplande 36 maanden wilt verkopen, inruilen of het Goedhart PartnerPlan® wilt beëindigen. Het tussentijds aflossen van je financiering is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

Inruil

Ook als je al een motorfiets hebt, kun je gebruikmaken van het Goedhart PartnerPlan®. Je krijgt dan contant geld voor je motorfiets of je gebruikt de motorfiets als eigen investering.