Laden...

Honda is een Japans merk dat in 1946 is begonnen met het bouwen van motoren. Sindsdien worden alle motoren van Honda met passie gebouwd, waarbij de motorrijder en alles voor de ultieme rit centraal staat. Door te letten op ieder detail worden kwaliteit en betrouwbaarheid geoptimaliseerd. Honda wil er namelijk voor zorgen dat de rijder evenveel van de motor geniet als dat zij hebben gedaan tijdens het maken ervan.

Nieuwsgierigheid is hetgeen wat de technologie van Honda vooruit drijft. Op deze manier wordt er altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden tot ontwikkeling. Zo vroeg Honda zich in 1990 bijvoorbeeld af waarom er nog geen motoren waren met een airbag. Na vijftien jaar research en ontwikkeling kwam in 2005 de Gold Wing van Honda uit als allereerste motorfiets met een airbag. Hiermee was het statement gemaakt dat Honda altijd op zoek is naar nieuwe en betere ideeën.

Van 1946 tot vandaag de dag is er veel veranderd aan het motorassortiment van Honda. In de loop der jaren zijn er steeds meer motoren ontwikkeld uit verschillende categorieën. Dit heeft ervoor gezorgd dat Honda inmiddels een ruim assortiment heeft opgebouwd aan motoren in de klassen: Tour, Supersport, Adventure, Street, Custom en Offroad. Daarnaast heeft Honda tegelijkertijd een groot aanbod ontwikkeld aan onderdelen, accessoires en merchandise.