Laden...

Husqvarna motoren is één van de oudste motormerken die er bestaat. Het bedrijf zelf is opgericht in 1689 en in 1903 bouwde zij hun eerste motor. Van origine produceerde Husqvarna Musketten. Daarom is het logo gebaseerd op het aanzicht vanaf het einde van de loop van een geweer. Vandaag de dag zijn zij actief met het bouwen van diverse crossmotoren. Sinds kort zijn zij ook weer op de openbare weg terug te vinden met bijvoorbeeld de 701 Supermoto, 401 Vitpilen en 701 Svartpilen.

Husqvarna heeft een zeer uniek motorassortiment. Ongeacht in welk segment hun motoren zichzelf positioneren, vrijwel altijd zijn ze een van de mooiste en de apartste. Dit is ook niet vreemd, gezien de vormgeving opgepakt wordt door het Deense bedrijf KISKA Design. Dit is een ontwerpstudio die eigenlijk de volwaardige vormgeving op zich neemt. Het Scandinavische design is dan ook goed terug te zien in de motoren van Husqvarna, en deze ontwerpstijl staat doorgaans zeer positief bekend.

Goedhart motoren heeft het volwaardige arsenaal aan Husqvarna motoren op voorraad. In de line-up van Husqvarna tref je diverse soorten motoren, zoals: Supermoto, Naked en Café racer motoren. Daarnaast heeft Husqvarna in de loop der jaren ook een groot aanbod aan onderdelen, accessoires en merchandise ontwikkeld, welke ook te vinden is in de winkel en op de webshop van Goedhart Motoren.