loading....

Motor onderdelen voor KTM 1190 Adventure

Selecteer je motor en vind het geschikte product
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 252

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 252

Pagina

De KTM 1190 Adventure samen met zijn broer, de ‘R’, de veiligste motorfiets ter wereld. Met behoud van alle plezier. KTM zet de norm. De KTM 1190 Adventure heeft naast het bestaande veiligheidspakket met een ware wereldprimeur: het eerste.

  • Met als wereldprimeur: het eerste hellingshoekafhankelijke bochten-ABS.
  • 150 pk bij een volgetankt gewicht van slechts 230 kg
  • Tractiecontrol
  • ABS met Combined Braking-functie
  • Vering van White Power
  • Geschikt als ontspannen luxe marathontoerist. En supersportief inzetbaar
  • PASC™ antihopping‑koppeling in oliebad / hydraulisch bediend
  • Voor lange, avontuurlijke reizen, ook over ruige pistes

Met de nieuwe 1190 Adventure zette KTM in het eerste modeljaar al nieuwe maatstaven in het reissegment. Nu is de 1190 Adventure samen met zijn broer, de ‘R’, de veiligste motorfiets ter wereld – zonder dat dit ten koste gaat van het rijplezier. KTM levert als primeur het nieuwe MSC (Motorcycle Stability Control) van Bosch. MSC completeert het bestaande veiligheidspakket – dat bestaat uit hellingshoekafhankelijke tractiecontrole en ABS met Combined Braking-functie – met een ware wereldprimeur: het eerste hellingshoekafhankelijke bochten-ABS.

Weer zet KTM nieuwe maatstaven in het reissegment: 150 pk vermogen bij een gewicht van slechts 230 kg volgetankt, een vermogen-gewichtsverhouding die in deze klasse ongeëvenaard is en die voor een unieke rijdynamiek zorgt. Daarnaast biedt de krachtige, zuinige en geciviliseerd lopende motor een bijzonder ontspannen luxueus rijgedrag, terwijl ook een supersportieve rijstijl mogelijk is. En alles daar tussen. Het rijwielgedeelte is perfect en zorgt samen met de volledig nieuwe bandenmaten op de reisenduro-uitvoering voor een ongekend rijplezier onder alle omstandigheden en snelheden, of je nu heel ontspannen rijdt of heel erg snel.