loading....

Motor onderdelen voor Suzuki Intruder C 800

Selecteer uw motor om passende onderdelen te tonen.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 73

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 73

Pagina

De Intruder C800 is een fenomeen in zijn klasse; met een breed vermogen, uitstekende rijeigenschappen en een rijke uitrusting. Hij is een fabrieksnieuwe klassieker. Basic. Stijlvol en betrouwbaar. En daarmee is de Suzuki Intruder C800 niet alleen een coole cruiser, maar ook een platform van waar uit je zelf de looks en sound van je Suzuki Intruder C800 kunt bepalen. Want via je dealer vindt je de hele wereld aan aftermarket accessoires om jouw C800 helemaal tot jouw C800 te maken.

  • Het is een raszuivere Intruder
  • Zijn indrukwekkend uiterlijk
  • De ultieme onthaaster
  • Zijn hoge afwerkingsniveau
  • Zijn soepel krachtige V-Twin
  • De fantastische keuze aan accessoires

De Suzuki Intruder C800 is feitelijk een zware toer of reismachine zoals die een halve eeuw geleden gangbaar was in de USA. Basic. Met een V-twin. Comfortabel en met een mooie sound, met lekker veel koppel bij lage toeren, met een laag zwaartepunt en betrouwbaar. Dat vertaald naar 2014 resulteert dan in de Suzuki Intruber C800. Een heerlijke machine om rustig lange gedachteloze ritten mee te maken. Tot rust te komen. Te genieten. Het geluid van zijn krachtige V-twin als meditatie laten werken. Kalm en ontspannend rijden en je geen zorgen maken over bermkassa´s en ander ongerief.

De Suzuki Intruber C800  is een ruime, liefdevol afgewerkte motorfiets voor mensen die vinden dat snelwegen niet-, en binnenwegen wel interessant zijn. Die ´s avonds na werktijd het hoofd even leeg willen maken. Voor een weekendje in een B&B.  En als we zijn weggedrag en remmen en betrouwbaarheid vergelijken met die motor van 50 jaar terug? Dan zien we dat vroeger echt niet alles beter was.