loading....

Motor onderdelen voor Yamaha XV 950

Selecteer je motor en vind het geschikte product
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 87

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 87

Pagina

Voor 2014 introduceert Yamaha de nieuwe XV950 en XV950R modellen, twee ‘’no-nonsense” motoren elk met een unieke uitstraling en persoonlijkheid. Vrijheid in eenvoud. De nieuwe Yamaha XV950 modellen hebben een tijdloos karakter en zijn voorzien van een pure ziel zonder opsmuk. Ze zijn serieus ‘cool’ of met een glimlach ‘kewl’. Ruig en stijlvol gestript. Uit respect aan de eenvoud van het motorrijden.

  • Luchtgekoelde 60 graden SOHC V-twin
  • Gewijzigd inlaatsysteem voor een zeer hoog rendement
  • Compact luchtfilter voor een beter koppel
  • De met rubber gedempte koppeling zorgt voor nog meer comfort
  • Dubbel stalen wiegframe voor lichte- en wendbare stuureigenschappen
  • 12-spaaks lichtmetalen velgen en standaard ABS remsysteem
  • Wave-stijl Ø 298 mm remschijven
  • LED-achterlicht

De laatste jaren hebben engineers en marketeers bewezen hoe sterk, hoe snel en hoe high tech een motorfiets kan zijn. En hoe duur. Dat is fantastisch, want motorfietsen zijn nog nooit zo snel, goed en betrouwbaar geweest. En de prestaties die ze leveren waren twintig jaar geleden nog volkomen onvoorstelbaar. Yamaha XV950 rijders waarderen al die technologische en elektronische innovatiedrang en prestatiegerichtheid. Ze hebben er alleen niets mee. Een motorfiets die slimmer is dan hun smart phone spreekt ze niet aan. Ze willen motorrijden op de ouderwetse en pure manier.

Basic. Met de wind in hun gezicht. Met een rustig grommende, luchtgekoelde V-twin van bijna een liter longinhoud onder zich. Maar ze willen hun rit niet zoals hun vaders en grootvaders regelmatig onderbreken voor pechgevallen of onverwacht tussentijds onderhoud. Want dat stuk motorrijders nostalgie wordt enorm over gewaardeerd. Dus is een stijlvolle elementaire motorfiets er eentje met een vriendelijk stoere nostalgische uitstraling en de betrouwbaarheid van een actuele topper. En dat zo’n machine een ABS kan hebben en met perfect passende fabrieksaccessoires helemaal op smaak gebracht kan worden? Wat wil je nog meer?