loading....

Aprilia Motor Accessoires

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Aprilia

Met 294 Moto-GP overwinningen is Aprilia de fabrikant met het grootst aantal overwinningen in de geschiedenis van het motorkampioenschap op haar naam. Aprilia begon aan het eind van de jaren 60 met de productie van motoren en in 1970 produceert Aprilia een vijfitg cc crossmotor die zou uitgroeien tot een 125 cc, tot ze halverwege de jaren 70 de eerste wedstrijd motor bouwt. Na het debuut van Aprilia in de motorcross-sport in 1975, debuteert Aprilia in het wereldkampioenschap wegrace in een uitdaging van de onverslaanbaar geachte japanners in de extreem competitieve 250 cc klasse. In 1988 debuteert Aprilia in de 125 cc klasse om onmiddellijk in de Franse GP, haar eerste podium in de achtste liter categorie te pakken.

Aprilia heeft hun technologieën doorgevoerd in hun straatmotoren. De modernste technologie en een sportieve persoonlijkheid zijn kenmerken die de motorfietsen van Aprilia bezitten. De Aprilia motorfietsreeks heeft een absoluut technologisch leiderschap omgebouwd. Het onberispelijke chassis van de fiets - altijd een belangrijke Aprilia-kracht - wordt gecombineerd met de nieuwste motortechnologie (de RSV4 is de enige in massa geproduceerde race-V4-motor ter wereld) en een onbetwistbaar primaat in elektronische ondersteuningssystemen voor rijwielen. Met elke Aprilia-motorfiets wordt de ervaring die tijdens race-evenementen over de hele wereld is opgebouwd, overgedragen aan de dagelijkse gebruiker, om de prestaties en veiligheid te verbeteren.

Tegenwoordig presenteert het uitgebreide Aprilia-motoraanbod een gevarieerd scala aan modellen, waarvan de gemeenschappelijke kenmerken de modernste technologie en een sportieve persoonlijkheid zijn: van de tweecilinder-naked Shiver 750 tot de Dorsoduro-supermotard (in twee verplaatsingen, 750 en 1200) ), van de Mana 850, 's werelds eerste automatische motorfiets, tot het allerlaatste item, de Caponord 1200, een formidabele tourer, van de supernaked Tuono V4 tot de RSV4-familie, verkrijgbaar in twee versies, de R en de fabriek, rechtstreeks op de regerende wereld SBK-kampioensfiets.

Aprilia werd onderdeel van de Piaggio group in 2004. Met de reorganisatie van de Noale Racing division verbreedde de groep de horizon van zijn raceactiviteiten, van de terugkeer naar off-road wedstrijden tot het world superbike debuut- in 2009- van de Aprilia RSV4. Dit zeer succesvolle project heeft zeven wereldtitels veilig gesteld van 2010 tot 2014.


Motor accessoires

Het verfraaien van jouw motorfiets doe je met motor accessoires. Accessoires heb je in vele soorten en maten. Vrijwel alles wat je kunt bedenken is mogelijk. Goedhart motoren heeft daar rekening mee gehouden. Om deze reden tref je bij Goedhart motoren een bijzonder ruim assortiment aan motor accessoires. Geselecteerd door vakkundig personeel met een passie voor motoren. Niet alleen weet jij hierdoor zeker dat je gaat vinden wat je zoekt, maar ook dat het dik in orde is. Alleen kwalitatief hoogstaande motoraccessoires nemen wij op in ons assortiment namelijk. Alleen het beste bestel je bij Goedhart motoren.


De mogelijkheden zijn wat motor accessoires ook echt eindeloos. Kijk bijvoorbeeld allereerst eens naar extra bagagemogelijkheden voor jouw motor. Er zijn talloze manieren om jouw motor uit te breiden met motor tassen. Tanktassen, zijtassen, topkoffers ga zo maar door. Een prettige en handige accessoire. Kijk ten tweede ook bijvoorbeeld eens naar motorhoezen. Een handige motor accessoire mocht je besluiten je motor buiten te parkeren. Zo hou je de elementen buiten namelijk. Als laatste is een motorslot ook een goed idee. Niemand zou het risico moeten lopen dat je motor gestolen kan worden. Minimaliseer dat risico dan ook door te kijken naar een schijfremslot, kettingslot of muuranker. Al met al kun je al een beetje stellen dat ons assortiment aan accessoires ruim en divers is.


Motor accessoires online

Bij Goedhart motoren bestel je gemakkelijk online je motor accessoires. In onze webshop tref je een met zorg samengesteld assortiment. Alle accessoires in onze collectie is onderworpen aan strenge kwaliteitschecks. Om de accessoires van jouw motorfiets te vinden gebruik je de ‘’Mijn motor’’ part-finder. Selecteer in het eerste vakje het merk van jouw motor. Hierna selecteer je het type van jouw motor. Als laatste het bouwjaar. Klik vervolgens op ‘’Zoeken’’. Met een aantal drukken op de knop heb jij alles overzichtelijk. Alle motor accessoires die passen op jouw motor in één overzicht. Zoals gezegd is ons assortiment met zorg samengesteld. Zo weet je niet alleen zeker dat de accessoires goed zijn, maar ook daadwerkelijk passen. Zorgeloos online jouw motor accessoires bestellen doe je bij Goedhart motoren.


Motorfiets accessoires per merk

Ons met zorg geselecteerde assortiment is ruim en compleet. Niet alleen hebben wij motor accessoires voor Yamaha motoren, maar ook bijvoorbeeld Honda, Suzuki, KTM en Ducati motoraccessoires.Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.