loading....

Gilles Motor Accessoires

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Gilles

Sinds 2000 biedt Gilles motormaniakken over de hele wereld innovatieve en hoogwaardige accessoires voor race en weggebruik. Gerhard Gilles, voormalig motorrace bedrijf, combineert een passie voor de sport met de technische kennis van een ervaren CNC-frees. De ontwikkeling van de eerste multivariabele rearset AS31GT was de start van een dynamisch bedrijf dat vandaag zijn uitgebreide productaanbod wereldwijd verkoopt.

Getest op zowel racebaan als weg, de producten van Gilles stellen normen op het gebied van innovatie, technische knowhow, prestaties en veiligheid .

Of het nu een racemotorfiets, naked bike, tourer of supermoto is - alle motorfietsen zijn er in een universele maat waarmee klanten te maken hebben. Dit betekent voldoende ruimte om de ergonomie aan te passen aan de behoeften van de bestuurder, te beginnen met hendels die te ver van het handvat zijn geplaatst, rearsets die geen bevredigende schuine hoek bieden of de benen van de bestuurder samenpersen, sturen die rugpijn of gevoelloze handen veroorzaken etc.

Gilles zal alleen producten markeren die helpen bij het garanderen van klanttevredenheid door: bedrijfskundige, betrouwbare en efficiënte bedrijfsprocessen uit te voeren en werken aan voortdurende verbetering in het hele bedrijf met het doel van zero defects.

Gilles verbetert altijd de kwaliteit van elk product binnen elk deel van het bedrijf, van ontwikkeling tot verzending. Gilles is gecertificeerd volgens de volgende normen: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement).


Motor accessoires

Het verfraaien van jouw motorfiets doe je met motor accessoires. Accessoires heb je in vele soorten en maten. Vrijwel alles wat je kunt bedenken is mogelijk. Goedhart motoren heeft daar rekening mee gehouden. Om deze reden tref je bij Goedhart motoren een bijzonder ruim assortiment aan motor accessoires. Geselecteerd door vakkundig personeel met een passie voor motoren. Niet alleen weet jij hierdoor zeker dat je gaat vinden wat je zoekt, maar ook dat het dik in orde is. Alleen kwalitatief hoogstaande motoraccessoires nemen wij op in ons assortiment namelijk. Alleen het beste bestel je bij Goedhart motoren.


De mogelijkheden zijn wat motor accessoires ook echt eindeloos. Kijk bijvoorbeeld allereerst eens naar extra bagagemogelijkheden voor jouw motor. Er zijn talloze manieren om jouw motor uit te breiden met motor tassen. Tanktassen, zijtassen, topkoffers ga zo maar door. Een prettige en handige accessoire. Kijk ten tweede ook bijvoorbeeld eens naar motorhoezen. Een handige motor accessoire mocht je besluiten je motor buiten te parkeren. Zo hou je de elementen buiten namelijk. Als laatste is een motorslot ook een goed idee. Niemand zou het risico moeten lopen dat je motor gestolen kan worden. Minimaliseer dat risico dan ook door te kijken naar een schijfremslot, kettingslot of muuranker. Al met al kun je al een beetje stellen dat ons assortiment aan accessoires ruim en divers is.


Motor accessoires online

Bij Goedhart motoren bestel je gemakkelijk online je motor accessoires. In onze webshop tref je een met zorg samengesteld assortiment. Alle accessoires in onze collectie is onderworpen aan strenge kwaliteitschecks. Om de accessoires van jouw motorfiets te vinden gebruik je de ‘’Mijn motor’’ part-finder. Selecteer in het eerste vakje het merk van jouw motor. Hierna selecteer je het type van jouw motor. Als laatste het bouwjaar. Klik vervolgens op ‘’Zoeken’’. Met een aantal drukken op de knop heb jij alles overzichtelijk. Alle motor accessoires die passen op jouw motor in één overzicht. Zoals gezegd is ons assortiment met zorg samengesteld. Zo weet je niet alleen zeker dat de accessoires goed zijn, maar ook daadwerkelijk passen. Zorgeloos online jouw motor accessoires bestellen doe je bij Goedhart motoren.


Motorfiets accessoires per merk

Ons met zorg geselecteerde assortiment is ruim en compleet. Niet alleen hebben wij motor accessoires voor Yamaha motoren, maar ook bijvoorbeeld Honda, Suzuki, KTM en Ducati motoraccessoires.Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.