loading....

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Bekijk alle Motor cadeaus

Ketting

Selecteer je motor en vind het geschikte product
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 68

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 68

Pagina

De ketting zorgt ervoor dat de energie geproduceerd door het motorblok op een eenvoudige en betrouwbare manier op het achterwiel wordt overgebracht.

De ketting wordt gespannen tussen het voor- en achterkettingwiel. Voor het goed en geruisloos functioneren is het belangrijk de ketting op de juiste spanning te houden en regelmatig te smeren. Deze werkzaamheden dragen bij aan de levensduur van de ketting en zorgen er ook voor dat de motor beter schakelt en minder mechanisch lawaai produceert.

Wanneer de ketting niet meer gespannen kan worden en bijna “los” op het kettingwiel ligt dan is het de hoogste tijd hem te vervangen. In de meeste gevallen adviseren wij onze klanten niet alleen de ketting te vervangen, maar ook de kettingwielen. Dat is weliswaar iets duurder, maar een nieuwe ketting op gebruikte kettingwielen zorgt voor extra snelle slijtage.

Gelukkig hanteert Goedhart Motoren in de meeste gevallen aantrekkelijke setprijzen voor ketting en kettingwielen. Informeer vrijblijvend bij onze technische staf.