Laden...

Comfort

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 5027

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorrijders klagen niet snel bij slecht wegdek, een vleugje wind of een paar druppels regen, maar soms is het best plezierig wanneer je iets comfortabeler onderweg zou kunnen zijn. Ook daarin voorziet Goedhart Motoren.

Rijwind, kou en nattigheid

Om bijvoorbeeld de rijwind letterlijk wat beter het hoofd te bieden, leveren wij diverse windschermen: kleine opzetschermpjes die op de bestaande kuipruit kunnen worden gezet en zo de rijwind over het hoofd afvoeren, hogere ruiten voor vervanging van de standaard ruit, fraaie smoke kleurige vervangingsruiten en kleine windschermpjes die op de koplamp van de naked bike kunnen worden gemonteerd.

Een ander voorbeeld zijn beendekens. Zoals de naam al zegt is dit een deken die de rijwind blokkeert van je benen. Zeker in de winter op de motorscooter kan dit een uitkomst zijn. Met een goed windscherm blijven je benen namelijk de volledige kracht van de winterkou aanvoelen. Met een beendeken weet je zeker dat je niet met blauwe tenen aankomt.

Stuurmoffen zorgen juist voor bescherming van de handen. In tegenstelling tot motorhandschoenen zijn deze direct aan het stuur gekoppeld en heb jij een extra laag rondom je handschoenen, zonder concessies qua draagcomfort. Om je ook beter tegen nattigheid op de weg te beschermen is het mogelijk je spatbord te verlengen met een spatbordverlenger.

Comfortabele zithouding

De meeste motoren hebben van zichzelf al een prettige zit. Om echter een meer persoonlijke zit te realiseren zijn er vele accessoires beschikbaar, zoals de meest voor de hand liggende zadels en rugsteunen. Een andere belangrijke factor bij een prettige zithouding is je stuur, welke door zijn afstand tot de rijder voor een groot deel de leunhoek bepaalt. In plaats van een ander stuur of clip-ons is het daarnaast ook mogelijk stuurverhogers of risers te gebruiken. Een laatste optie is het aanschaffen van andere voetsteunen of rem- en schakelsets. Wil je ook nog makkelijker rond je heen kunnen kijken is het verstandig om een kijkje te nemen naar onze spiegel verhogers en verbreders. Voor een betere grip op je stuur kan je ook nog eens kijken handgrepen.

Zijstandaarden en middenbokken

Bij het parkeren van je motor wil je dit zo veilig en gemakkelijk mogelijk doen. Staat jouw motor nog wel eens op een zachtere ondergrond is het verstandig een zijstandaardverbreder te plaatsen, zo heeft de standaard een breder oppervlak en zinkt hij niet weg. Wanneer je motor juist op een smalle plek gaat staan is een middenbok handig, zo blijft je motor recht overeind staan waardoor hij minder ruimte inneemt als met een zijstandaard.