Laden...

Sturen & clip-ons

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 159

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor sturen

Het stuur van jouw motorfiets is een cruciaal onderdeel van het comfort. Motor sturen komen dan ook in vele soorten en maten. Omdat een motor stuur zo belangrijk is voor de ergonomie op de motor, zijn er ook heel veel wensen en voorkeuren per rijder. Dit heeft er voor gezorgd dat wij een bijzonder ruime collectie aan motor sturen hebben. Erg veel keus hebben we daar niet in. Simpelweg vanwege het feit dat er zoveel mogelijkheden zijn. Desondanks hebben wij onze kwaliteitschecks niet laten vallen. In ons aanbod tref je talloze soorten sturen. Niet alleen in verschillende maten, maar ook materialen. Allen passend op diverse soorten motoren. In alle gevallen geselecteerd door ons vakkundig personeel met een oog voor kwaliteit. Niet alleen als je een origineel motorstuur zoekt, maar ook als je een lager, breder of hoger stuur wilt. Bij Goedhart motoren bestel jij gemakkelijk online wat je hartje, of beter gezegd, jouw lichaam begeerd.

Er zijn talloze redenen om jouw stuur te vervangen. Misschien is de motor die je hebt net iets te krap voor jouw lengte. Dit kan je dan oplossen door een rechter motor stuur te monteren. Hierdoor maak je iets meer ruimte waarmee je je armen en schouders ontlast. Misschien zou je wat meer comfort willen, in het bijzonder voor op langere afstanden. In dat geval zou je een breder of hoger stuur kunnen overwegen. Zo hou jij je ritten langer vol. Vele diverse soorten motor sturen verkrijgbaar voor vele soorten motoren en rijders. Geselecteerd door gespecialiseerd personeel met een oog voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden kunt zijn met de spullen die wij leveren. Om deze reden toetsen wij ons assortiment op diverse factoren.

Bestel uw motor stuur online

Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je een groot en met zorg samengestelde assortiment. Niet alleen veel soorten motor sturen, maar ook voor veel verschillende motoren. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer jouw merk en type. Selecteer het bouwjaar en vervolgens klik je op ‘zoeken’. Zo heb jij gemakkelijk en snel een selectie van alle motor sturen die passen op jouw motor.

Alle merken sturen

Wij kunnen jou gewoon helpen met het leveren van een origineel motorstuur. Een origineel motorstuur is doorgaans een massaproductie product. Kwalitatief zijn deze hoogstaand, echter gemaakt om goed te zijn voor een grote groep. Indien je een comfortabeler alternatief zou wensen voor jouw specifieke bouw heeft Goedhart motoren een grote selectie ter beschikking. Bovendien worden deze aan een strengere kwaliteitscheck onderworpen dan de originele sturen. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.

 

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.