loading....

Zadels

Selecteer uw motor om passende onderdelen te tonen.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 310

Pagina
 1. Triumph Zadel Bullet Triumph Zadel Bullet
  € 245,-
 2. Triumph Zadel Laag Bruin -25 MM Triumph Zadel Laag Bruin -25 MM
  € 235,-
 3. Triumph Zadel Laag Zwart -25 MM Triumph Zadel Laag Zwart -25 MM
  € 235,-
 4. Triumph Zadel Laag -15 MM Triumph Zadel Laag -15 MM
  € 245,-
 5. Triumph Duozadel Comfort Bruin Triumph Duozadel Comfort Bruin
  € 307,79
 6. Triumph Duozadel Comfort Zwart Triumph Duozadel Comfort Zwart
  € 307,79
 7. Triumph Zadel Comfort Zwart Triumph Zadel Comfort Zwart
  € 320,-
 8. Triumph Zadel Comfort Bruin Triumph Zadel Comfort Bruin
  € 320,-
 9. Triumph Verbindingszadel Sports Triumph Verbindingszadel Sports
  € 150,-
 10. Triumph Zadel Sports Triumph Zadel Sports
  € 270,-
 11. Triumph Verbindingszadel Touring Triumph Verbindingszadel Touring
  € 155,-
 12. Triumph Bijrijderszadel Touring Triumph Bijrijderszadel Touring
  € 184,67
 13. Triumph Zadel Touring Rider Triumph Zadel Touring Rider
  € 270,-
 14. Triumph Bijrijderszadel Comfort Triumph Bijrijderszadel Comfort
  € 108,-
 15. Triumph Verlaagd Zadel Rider -20mm Triumph Verlaagd Zadel Rider -20mm
  € 195,86
 16. Triumph Verwarmde Buddyseat Triumph Verwarmde Buddyseat
  € 251,83
 17. Triumph Zadel Verwarmd Rider Seat Triumph Zadel Verwarmd Rider Seat
  € 330,17
 18. Suzuki Zadel Verlaagd Grijs/Blauw Suzuki Zadel Verlaagd Grijs/Blauw
  € 179,-
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 310

Pagina

Motorzadels

Een bijzonder belangrijk onderdeel van jouw motorfiets is het zadel. Indien het comfort van je motorzadel niet voldoet, zal de motor niet voldoen. Lastig genieten van een koppelrijk motorblok als je pijn hebt aan je achtereinde bij elke meter die je aflegt. Zodoende hierbij onze ruime selectie aan motorzadels. In ons aanbod tref je talloze soorten zadels. Allen passend op diverse soorten motoren. In alle gevallen geselecteerd door ons vakkundig personeel met een oog voor kwaliteit. Niet alleen als je een origineel zadel zoekt, maar ook als je een lager of hoger zadel wilt. Bij Goedhart motoren bestel jij gemakkelijk online wat je hartje, of beter gezegd, jouw achtereinde begeerd.

Er zijn talloze redenen om jouw motorzadel te vervangen. Misschien is jouw originele motorzadel wel simpelweg versleten. In dat geval kunnen wij jou gewoon helpen aan een nieuw origineel zadel. Misschien zou je wat meer comfort willen, in het bijzonder voor op langere afstanden. In dat geval hebben wij ook een ruim aanbod aan gelzadels. Mocht je bijvoorbeeld moeite hebben met jouw voeten aan de grond krijgen, kun je een lager zadel overwegen. Zo verzorg jij dat extra beetje vertrouwen bij het stoplicht. Vele diverse soorten motorzadels verkrijgbaar voor vele soorten motoren. Geselecteerd door gespecialiseerd personeel met een oog voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden kunt zijn met de spullen die wij leveren. Om deze reden toetsen wij ons assortiment op diverse factoren.

Ongeacht of je nu een gel motorzadel zoekt, een verhoogd zadel, of simpelweg een mooier zadel. Wij kunnen je ermee helpen.

Zadels voor uw motor

Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je een groot en met zorg samengestelde assortiment. Niet alleen veel soorten motorzadels, maar ook voor veel verschillende motoren. Ook voor jouw motorfiets kunnen we je een comfort zadel leveren. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer jouw merk en type. Selecteer het bouwjaar en vervolgens klik je op ‘zoeken’. Zo heb jij gemakkelijk en snel een selectie van alle motorzadels die passen op jouw machine.

Alle merken motorzadels

Wij kunnen jou gewoon helpen met het leveren van een origineel motorzadel. Een origineel motorzadel is doorgaans een massaproductie product. Kwalitatief zijn deze hoogstaand, echter qua comfort lang niet altijd. Indien je een comfortabeler alternatief zou wensen heeft Goedhart motoren een grote selectie ter beschikking. Bovendien worden deze aan een strengere kwaliteitscheck onderworpen dan de originele zadels. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.


Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.