Laden...

Elektra & gemak

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 1349

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Naast dat Goedhart Motoren je, bij een defect of schade, kan voorzien van alle standaard elektrische installaties van je motorfiets, vind je bij ons ook andere elektronische accessoires. Vaak gericht op het verbeteren van je rijervaring, maar ook bedoelt voor een meer persoonlijk design. Bij Goedhart Motoren bieden we dan ook een zeer brede collectie aan elektronische onderdelen om jouw motorrit optimaal te laten verlopen.

Elektronische comfort accessoires

Tegenwoordig zie je menig motorrijder met navigatie op navigatiesteun dan wel GSM in smartphonehouder bevestigd aan de motor. Ben je langer onderweg, of moet je ook de rest van de dag nog met je telefoon doen, dan is een laadpunt op de motorfiets onmisbaar. Tegenwoordig zijn er dan ook - net als voor in de auto - 12-volt aansluitpunten te verkrijgen voor je motorfiets. Zo weet je zeker dat je GSM of GPS het tot minimaal de bestemming vol kan houden. Uiteraard wel zo prettig als je handen warm genoeg zijn om je touchscreen aan te sturen, waardoor handvatverwarming tegenwoordig ook op de meeste motoren te plaatsen is. Of kijk eens een keer naar onze verwarmde motorhandschoenen.

Ben jij zo'n lange afstandrijder die er op deze manier menig weekend op uitgaat? Dan ben je vast bekend met een vermoeide hand of onderarm van het constante gas geven. Uiteraard vind je bij Goedhart Motoren ook hier een oplossing voor, namelijk Cruise Control.

Elektronische styling

Waar aan elektronica gedacht wordt gaan de gedachten snel uit naar praktische dingen zoals navigatie en andere rijondersteuning. Echter is er ook een breed assortiment aan elektronische styling te vinden. Bijvoorbeeld knipperlichten, die bij vele standaard motoren redelijk lomp zijn of zelfs saai. Bij Goedhart Motoren vind je dan ook zeer veel after market knipperlichten met bijna altijd wel een voor jouw motorfiets. Vergeet niet om te controleren of je een knipperlicht adapterplaat nodig hebt of weerstanden.